FOTBAL  »  Superliga  »  TÂRGU MUREȘ - PANDURII

Încă un moment rușinos în Liga 1: două vedete ale gorjenilor au refuzat să intre pe teren cu ASA

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 18:01

Gazonul înghețat de la Târgu Mureș i-a făcut pe fundașul Marian Pleașcă și pe mijlocașul Lucian Sânmărtean să renunțe să joace în acest meci, deși erau anunțați titulari. 

Cei doi i-au transmis lui Petre Grigoraș că nu vor să joace, probabil pentru a nu risca o accidentare care să le pună în pericol plecarea de la Pandurii în această iarnă, informează Digi. 

Cei doi au fost trecuți pe foaia de joc, dar nu stau pe bancă, iar Petre Grigoraș are la dispoziție doar doi jucători de rezervă, juniorii Negrilă și Pârvulescu. 

Pentru a nu aluneca, unii jucători au ales să joace cu ghete de sală. Același lucru l-a făcut și Marius Avram în minutul 7. Asta după ce a căzut destul de rău. 

Gazonul de la Târgu Mureș era acoperit de gheață în unele porțiuni la startul jocului. 

Citește și: GALERIE FOTO Poftiți la fotbal, dacă aveți curaj! Cum arată gazonul de la Târgu Mureș cu puțin timp înainte de ASA - Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  18 Decembrie 2016, 19:22

Ceilalti nu au refuzat pentru ca ramaneau fara paine. La o accidentare grava nu te mai intreaba nimeni daca ai avut curaj si ai jucat in meciul x, te retragi din fotbal . Chivu si Stafan Radu au avut noroc ca au plecat devreme din campionatul nostru si s-au maturizat afara. Aici iti rupe un Alexa picioarele si gata.

gigelos
gigelos  •  18 Decembrie 2016, 19:20

Foarte bine ! hai sa vedem ce iese

brandremist
brandremist  •  18 Decembrie 2016, 19:14

Terenul e jalnic, dar nu-i bai, măcar nu-i singurul! Așa s-au accidentat Teixeira & Lung la Oradea. La Cluj Arena a fost o dată o grozăvie de teren: jumătate înghețat, jumătate încălzit de se minuna și Nascimento de starea gazonului. Cică nu mai văzuse așa ceva până atunci. La Iași & Turnu Severin alunecau jucătorii de ziceam că-s la patinoar. Să nu mai zic și de prostia aia sintetică de la Chiajna aprobată de un nesăbuit! Viitorul are un teren bun și nici Arena Națională n-arată rău. În rest, Dumnezeu cu mila!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează