FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Încă un proces câştigat de Prunea! Câți bani va încasa președintele lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 14:32

Preşedintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, trebuie să-i plătească 9.300 de lei lui Florin Prunea, președintele lui Dinamo.

Florin Prunea se descurcă foarte bine în justiţie. Şeful lui Dinamo, care a câştigat foarte mulţi bani în urma proceselor cu Federaţia Română de Fotbal şi Politehnica Iaşi, unde a lucrat în trecut, va primi 9.300 lei ca urmare a unei decizii a Tribunalului Bucureşti. 

Cel care trebuie să-i plătească banii lui Prunea este Adrian Ambrosie, preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi. Ambrosie îl dăduse în judecată pe fostul portar pentru unele declaraţii pe care le-a considerat defăimătoare, însă moldoveanul a pierdut procesul. 

Sezonul trecut, după ce Poli Iași a ratat calificarea în play-off, Prunea l-a acuzat pe Ambrosie că ar spăla bani negri din transferurile lui Cristea și Flores, iar oficialul ieșean i-a replicat că „acuzațiile lui sunt niște mizerii”. 

300.000 de euroa câştigat Prunea în 2016 după un proces intentat FRF

22.000 de euroa câştigat fostul portar al naționalei în 2018, după un proces intentat Politehnicii

„Ce blestem, Doamne!, e pe acest oraș, pe această echipă și pe suporteri să-l aibă președinte pe Floca Swinger! Cu lotul actual și cu un președinte adevărat, care să se lupte pentru club, fotbaliști și fani, Iașiul trebuia să fie anul acesta în primele 4 echipe” 
Florin Prunea, în martie, despre Adrian Ambrosie

Vezi și:

EXCLUSIV FRF a chemat toți antrenorii din Liga 1 la Mogoșoaia » Care e motivul întâlnirii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  16 Noiembrie 2019, 22:33

daca era la fel de bun si ca manager al clubului am fi avut investitor pana acum

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  16 Noiembrie 2019, 21:48

Are dreptate Ambrosie marea problema a clubului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează