FOTBAL  »  Superliga  »  ATITUDINE

Încă un rebel al Ştiinţei s-a dat cu "duşmanul" » "Surogatul" devine "mîndrie naţională"

Țicleanu în 2011, antrenor la U Craiova, pe vremea cînd inima nu-i bătea pentru CS U
Țicleanu în 2011, antrenor la U Craiova, pe vremea cînd inima nu-i bătea pentru CS U

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 17:09

CraiOlguţa continuă să adune în barcă oameni care au scris istorie pentru Ştiinţa.
Iniţial împotriva proiectului edilului Olguţa Vasilescu, prin care a apărut actuala CS U Craiova, Aurel Ţicleanu s-a răzgîndit.

"Chiose" i-a întors spatele echipei la care a evoluat şi pe care a antrenat-o ultima oară în 2011 şi s-a dat cu cea înfiinţată doi ani mai tîrziu. Gloria alb-albastră şi-a schimbat dintr-o dată radical discursul, devenind pro-CSU, iar echipa Craiova a ţinut să sublinieze pe site-ul oficial noua atitudine a lui Ţicleanu:

"Îmi place faptul că se joacă din nou fotbal în Craiova, cu stadionul plin, ca pe vremuri. Mă bucur să văd fraţii mei în conducerea echipei şi pe banca tehnică.

Universitatea redevine o mândrie naţională. Sunt convins că echipa noastră va ajunge din nou în cupele europene, întrucât cred că „omul sfinţeşte locul“, iar odată cu venirea lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi acest proverb a căpătat consistenţă.

Îmi creşte inima de bucurie când văd cum merge echipa. La Craiova se va construi o bijuterie de stadion şi e nevoie de o echipă a oraşului extrem de puternică". 

Pe cînd nu apucase să intre în structura FRF, Ţicleanu a fost printre principalii contestatari ai nou-promovatei şi a refuzat, alături de Balaci, să se alăture proiectului.

"Lumea se dezice de surogatul ăsta, pentru că e un avorton născut mort. Este politică. Politicienii vorbesc uşor, dar în momentul în care trebuie să laşi juriştii să-şi spună cuvântul se demonstrează că lucrurile sunt mult mai complicate. Se putea găsi alte soluţii. Trebuia să se înţeleagă că Mititelu e proprietar pe ceea ce spune şi să fie ajutat şi, dacă dorea cineva să ajute sau să preia echipa, asta era altă discuţie", a declarat în trecut Ţicleanu despre CraiOlguţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
fcu1948
fcu1948  •  15 Martie 2015, 09:26
Postat de einhorn pe 14 Martie 2015, 20:36

pai nenorocitii astia au luat spaga de la turnatorul de servici, adrian mititelu,iar acum mai au de pupat dosul bubos al debarasorului.

Lasă că o speli tu la fofoloancă pe lărguța. Cu limba, desigur. Iar apoi o pupi și în posterior, că tot îți place să mănânci kăkățel!

danyla
danyla  •  15 Martie 2015, 08:31
Postat de fcu1948 pe 14 Martie 2015, 14:06

Ăstă este o altă mizerie de articol scris la comandă de scalveții de la jesepeu! Spre deosebire de voi, scribilor de la fițuica asta penibilă, care vă vindeți onoarea și demnitatea slugărind interesele lărguței, iată că mai există totuși oanmeni care au coloană vertebrală. Unul dintre aceia este Aurică Țicleanu și merită apreciat pentru că are curajul să afirme ceea ce voi ignorați cu rea credință. Și anume că wcsu clona NU ESTE Universitatea Craiova!!! ://.fanatik. ro/mititelu-trebuie-ajutat-sa-se-ridice-iubit-enorm-universitatea-craiova-427437?mobile=v4

Ce sa fac baaaa?!?! ... Sa-l ajut pe Mititelu sa se ridice ?!?! ... Fu-tu-ti familia-n gura de nenorocit !!! ... Kaka-ma-s pe botu tau de panarama imputinta !!! ... Deci Mititelu nu a furat suficient si trebuie ajutat ?!?! ... Nu-i asa ?!?! ...

danyla
danyla  •  15 Martie 2015, 08:22

Acest jurnalist onanist, care nici macar nu a fost la meci incearca sa dezinformeze ... iar toti ghiolbanii se uita in gura lui !!! ... Am fost la meci si va spun cu cea mai mare sinceritate ca terenul a aratat bine, mult mai bine decat la meciul cu Steaua ! ... In 2 sapt. va fi ireprosabil !!! ...

Vezi toate comentariile (53)
Comentează