FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un record bătut de Reghecampf » Diferenţa istorică între Steaua şi Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 18:00

Steaua lui Reghecampf a avut un parcurs aproape perfect în această toamnă şi a strîns 47 de puncte, cu 10 peste ocupanta locului 3, Astra Ploieşti.

Acest parcurs este cu atît mai preţios pentru suporteri, mai ales că rivala "roş-albaştrilor", Dinamo are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria echipei. 

Cu 15 etape rămase de disputat în acest sezon, Steaua are 17 puncte în faţa "cîinilor", fiind pentru prima dată în istorie cînd la final de an se înregistrează o asemenea diferenţă între cei doi "granzi" ai României. 

O diferenţă apropiată de cea de acum s-a întîlnit în sezonl 1997-1998, la finalul anului, însă atunci se disputaseră 3 etape din re tur, iar Steaua era lider, cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo avea cu 16 puncte mai puţin.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (16)
sbfc
sbfc  •  12 Decembrie 2012, 10:52

Si inca ceva ...de ce credeti voi ca Steaua are cei mai multi sustinatori din Romania...Nu cumva pentru ca echipa asta le-a adus mereu bucurie in suflete si pentru ca au jucat dealungul timpului cel mai spectaculos fotbal, pentru ca au adus trofee, Steaua face istorie tot timpul, esete o legenda vie. Nimeni nu te poate forta sa iubesti Steaua...O faci pur si simplu. S-au molipsit milioane de sustinatori "Microbul" Steaua este din ce in ce mai puternic, or sa se molipseasca din ce in ce mai multi. Forza Steau Bucuresti!

sbfc
sbfc  •  12 Decembrie 2012, 10:39

Hagi a fost la Steaua, de ce nu il intrebati cum s-a simtit acolo...La fel Ilie Dumitrescu, Lacatus si multi altii. Oare a fost atat de rau la Steaua.... Ce ziceti?

sbfc
sbfc  •  12 Decembrie 2012, 10:34

Voi vorbiti de armata, sunteti niste penibili....Multi dintre voi sunteti necopti, pacat ca nu se mai face armata... Nu aveti nicio responsabilitate, voi doar vorbiti vorbe de dragul de a deschide gura, fara niciun discernamant. Sunteti o generatie bolnava si din pacate nu exista tratament pentru voi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează