FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă un stelist pe picior de plecare » A intrat pe lista de obiective pentru AS Roma

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 00:49

Stoperul Stelei a lipsit în finala cu Astra şi a ratat şi convocarea pentru meciurile echipei naţionale cu Albania şi Algeria, însă ar putea face obiectul unui transfer mare în această vară.

Agenţia de ştiri Sport Mediaset, din Italia, anunţă că vicecampioana din Serie A, AS Roma, îl are în vedere pentru a-l transfera şi pentru a-l înlocui pe Benatia, care e foarte aproape de a fi vîndut la Barcelona sau în Premier League.

" Gardoş e primul pe lista Romei, chiar înaintea lui Vertonghen", a notat agenţia respectivă. Nu e pentru prima dată cînd Roma are în vedere un fundaş central român. Vlad Chiricheş a fost dorit acolo în ianuarie 2013, cînd Franco Baldini era director sportiv al grupării italiene, dar Gigi Becali a refuzat.

Baldini a plecat la Tottenham, iar Chiricheş a fost achiziţionat de Spurs pentru 8,5 milioane. Gardoş, 25 de ani, a fost cumpărat de Steaua în vara lui 2010, de la Chiajna, din Liga a II-a, în schimbul a doar 150.000 de euro, cel care l-a adus fiind Victor Piţurcă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  25 Mai 2014, 09:23

Se stie de interesul celor de la Roma pentru Parul-de-Fasole! Roma... din judetul Botosani!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close