FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Încă un succes de marcă pentru Gică Hagi! A revitalizat doi jucători de la Viitorul și i-a făcut cei mai buni din Liga 1

Articol de , - Publicat luni, 16 octombrie 2017 12:53

Gică Hagi a revitalizat doi jucători. Atacantul George Țucudean e noul golgeter al campionatului, cu 7 reușite, iar mijlocașul Eric de Oliveira tocmai l-a egalat pe Constantin Budescu în topul celor mai buni pasatori activi din Liga 1, cu 42 assist-uri.

George Țucudean a ajuns number one în topul puncherilor Ligii 1, ajungând la cota de 7 goluri în acest sezon. Un 2017 de vis pentru atacantul ajuns la 26 de ani, cel mai bun din cariera lui, arădeanul convocat la echipa națională având 12 reușite în 22 de meciuri.

La Mediaș a fost din nou decisiv pentru Viitorul, care a urcat pe loc de play-off înaintea a două confruntări vitale pentru campioana en titre, cu CFR Cluj acasă și deplasare la Dinamo. Țucu-gol a mai făcut diferența și cu Poli Iași (5-2), când a marcat de 4 ori, și cu Chiajna, 2-1.

Mediașul a devenit a doua victimă preferată a vârfului, după Poli Iași (8), George marcând de 5 ori în poarta ardelenilor. Țucudean a reușit să ajungă la cota de 10 goluri marcate cu capul din totalul celor 38 pe care le are în palmares în Liga 1.

Un meci de referință a fost și pentru brazilianul Eric. Fotbalistul de 32 de ani a centrat decisiv la reușita cu capul a lui Țucudean și a atins prima poziție a podiumului în topul celor mai buni pasatori activi din campionat. L-a egalat pe Budescu.

Performanța a fost bifată de Eric de Oliveira tocmai la Mediaș, decarul constănțenilor făcându-și un nume în tricoul Gazului, pentru care a strâns 142 de meciuri în Liga 1, oferind 36 de goluri și 27 de pase decisive! 

"Am lucrat cu Țucudean la constanță, acum joacă bine și e eficient pentru că fotbalul e plăcere la el. Nu trebuie să-i certăm pe tineri, ci să le spunem ce să facă. Eu lucrez la resuscitare. Țucudean avea nevoie de încredere" Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Încercăm să facem jocul pe stilul lui George și al lui Chițu. Lui Eric i-am dat libertate, l-am trecut în centru" Gică Hagi, antrenor Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10203695746785863
Florea Stefan  •  16 Octombrie 2017, 20:05

Orice s-ar spune, Gica este ANTRENOR! Rezultatele si faptele vorbesc, restul este can-can!

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Octombrie 2017, 18:46

Tucu-te mama, poate pricepe Dan Petrescu ce atacanti are si va incepe cu Balde! Nu cu Paun si Coman. Balde, Nouvier ,jucatori üitati"De Dan. Rus , Peteleu,oricare mai buni ca cei promovati de bursuc.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Octombrie 2017, 14:47

asta e maxima, cu Tucu-gol! :D asa ziceam cand eram copii, ies afara la tucu-gol! :P tucu gol e mai putin fariseu decat Alibleg, ca sa ii raspund lu` nenea care a comentat primu`! :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close