LIGA 1    •   SEPSI

Încă un transfer la Sepsi » Covăsnenii au adus un jucător din campionatul Ungariei

Articol de — Vlad Nedelea Marti, 10 Iulie

Sepsi a mai reușit un transfer într-o campanie de achizții care devine din ce în ce mai consistentă. Covăsnenii s-au înțeles cu Daniel Prosser Balint, un mijlocaș ofensiv maghiar de 24 de ani.Acesta a venit sub formă de împrumut de la Pușkaș Akademia și va evolua la Sepsi în următorul sezon. Prosser Balint evoluează atât mijlocaș dreapta cât și mijlocaș stânga.

"E un jucător bun și vine foarte motivat să joace în Lga 1. Normal că ne propunem să fie un jucător util echipei. Știe că Lukacs Bole (n.r - fost jucător maghiar la Poli Iași) a lăsat o impresie bună în campionatul nostru, iar pentru el va fi o foarte mare provocare pe care a acceptat-o", a declarat Janos Bokor, managerul general al celor de la Sepsi.

sepsi
SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Eugen Neagoe (confirmat)
Veniri: Covici (Apollon Smyrni), Dodoi (CFR), Fl. Ștefan (Juventus), Velev (Slavia Sofia), Gabriel (Gil Vicente), St. Drăghici (U Craiova), Vașvari (Poli Timișoara), Jankovici (Sutjeska Niksic), Jovanovici (Lahti), Nouvier (CFR)
Plecări: Ghinga (Petrolul), Gorrin (Motherwell), Petrovikj (Osijek), P. Petre (Dinamo), Filipe Oliveira, Dalmau, Ross, Al. Chiriță (contracte expirate)

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4, Telekom 1

Flensburg - PSG

21:45
Handbal M • Telekom 1

Montpellier - Rhein Neckar

Program TV complet