FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un transfer pentru Astra! A adus un stoper cu experiență, fost internațional polonez

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 17:49

După ce l-a luat pe Le Tallec, Astra Giurgiu a mai bifat o achiziție. Este vorba despre Piotr Polczak, un stoper polonez de 30 de ani.

Jucătorul a semnat un contract pe 2 ani cu fosta campioană a României, anunță site-ul oficial al clubului. Piotr Polczak a fost coleg cu Florin Bejan la Cracovia, ambii fiind acum coechipieri la Astra Giurgiu.

Polonezul a jucat 29 de meciuri în ultimul sezon pentru Cracovia și a marcat un gol. Are 5 selecții la naționala de seniori a Poloniei, între 2008 și 2009.

Polczak a mai evoluat în cariera sa la GKS Katowice, Terek Grozny și Volga Nizny Nowogrod.

ASTRA

Antrenor: Edward Iordănescu (nou)
Veniri: Erico (Pandurii), Marquinhos (Toledo), Mrzljak (liber de contract), Bejan (Chiajna), Vâlceanu (Steaua), Lazar (Pandurii), Chipirliu (Juventus București),  Anthony Le Tallec (Atromitos)
Plecări: Budescu, J. Morais, Teixeira (Steaua), R. Alves (Leixoes), Fabricio (FC Ashdod), Sg. Buș (Levski Sofia), Lovin (retras), S. Lung jr. (Kayserispor), Oros (Sepsi), Boubacar (Erzurumspor)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  03 Iulie 2017, 18:42
Postat de jullien_alphonse pe 03 Iulie 2017, 18:44

Si, amice, zi-i pe romaneste, e Nijni NOVgorod, nu NowoGROD.

Lasa ca e plina presa sportiva de astfel de ziaristi/reporteri/comentatori. Aia de la TVR sau DIGI pocesc numele jucatorilor asa cum cred ei ca se pronunta si nu se corecteaza nici dupa ce le atragi atentia!

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  03 Iulie 2017, 18:44

Si, amice, zi-i pe romaneste, e Nijni NOVgorod, nu NowoGROD.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  03 Iulie 2017, 18:42

MM si ailalti incompetenti din FCSB - a*** - nu sunt in stare sa aduca fundasi adevarati la Steaua, asa ca, dupa ratarea obiectivului CUPELOR EUROPENE de catre jijel - Polczak va ajunge in IARNA la FCSB. Pe bani buni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează