FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un transfer pentru CSM Poli Iași » Moldovenii aduc un atacant de națională

Salim Cisse (în negru), într-un duel din 2012 dintre Academica de Coimbra și Atletico Madrid // FOTO: Guliver/ Getty Images
Salim Cisse (în negru), într-un duel din 2012 dintre Academica de Coimbra și Atletico Madrid // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 15:21

CSM Poli Iași e pe cale să bifeze ultimul transfer al acestei veri. În căutarea unui atacant, oficialii echipei s-au orientat către Salim Cisse, jucător originar din Guineea.

Ultima oară la Olhanense, în liga a doua din Portugalia, acesta urmează să vină la Iași din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, Salim Cisse a reușit șapte goluri în 35 de partide.

250.000 €e cota de piață a lui Cisse, conform transfermarkt.de

În vârstă de 24 de ani, Salim Cisse a mai jucat pentru Arezzo, Academica, Sporting Lisabona B, Arouca, Vitoria Setubal și Olhanense. Atacantul are și patru meciuri în naționala țării sale, pentru care a reușit două goluri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  27 August 2017, 20:53

Mult succes ! speram sa dai 10 goluri pana se termina sezonul regulat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează