FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă un tun pe piaţa transferurilor pentru CFR » După Davide Petrucci de la Manchester United, clujenii negociază cu un fost jucător al lui Chelsea

Mitrovici (foto stînga) se bucură alături de colegi după un gol
Mitrovici (foto stînga) se bucură alături de colegi după un gol

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 10:53

CFR Cluj l-a adus în această vară pe mijlocaşul italian Davide Petrucci, de la Manchester United. Ardeleni nu se opresc aici şi vor să transfere un alt jucător care a trecut prin Anglia, de această dată pe la Chelsea. 

Şefii lui CFR negociază cu suedezul Marko Mitrovici, un atacant de 22 de ani care a jucat 4 sezoane la echipele de juniori ale clubului londonez.

Suedezul de origine sîrbă nu a prins însă nici un meci la prima echipă a lui Chelsea, iar în 2012 a fost cumpărat de Brescia. A jucat 35 de meciuri în Italia, partide în care a dat 4 goluri şi 3 pase decisive.

Stiridesport.ro anunţă că atacantul are mari şanse să ajungă la Cluj din postura de jucător liber de contract, deşi pe urmele sale se mai află şi Huddersfield Town din Championship.

11 goluri în 11 partide are jucătorul pentru naţionala U17 a Suediei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
elsopotyi
elsopotyi  •  26 Septembrie 2014, 09:49

BRAVO SCUNPA MEA DE ECHIPA CFR CLUJ-KOLOZSVAR.

rastaman85
rastaman85  •  26 Septembrie 2014, 04:08

Fost jucator al lui Chelsea, care nu ajucat niciodata pentru Chelsea!? In schimb a jucat la Brescia! Ce titlu mirobolant! Interesant!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Septembrie 2014, 00:05

din ce in ce mai clar : keliosul vizeaza titlul. e clar, a dat banu..))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează