FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Încă unul care dispare în iarnă? » Al şaselea stelist pe lista neagră: "Ne-a curăţat la Braşov!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 12:06

Steaua a trăit un nou coşmar la Braşov, 1-3, exact imediat după umilinţa cu Stuttgart, scor 1-5.

Gigi Becali a detectat cei doi vinovaţi pentru înfrîngere. Novak Martinovici, care va pleca sigur la iarnă, dar şi Paul Pîrvulescu, fotbalist pe care patronul Stelei e foarte supărat.

"Martinovici şi-a bătut joc de noi, nu mai vrea să joace! La golul doi al lor, l-a lăsat pe ăla să tragă, a stat la 3 metri de Batin, n-a schiţat nimic. Apoi, la aceeaşi fază, Pîrvulescu dormea pe el. Cum a ajuns Păun la minge înaintea lui Pîrvulescu? O să am o discuţie cu el, că-l văd cam aerian în ultimul timp",a declarat Gigi Becali într-un interviu pentru săptămînalul "Fanatik".

Pîrvulescu e în pericol să fie pus pe lista neagră, mai ales că patronul Stelei a dezvăluit că a mai pus încă un jucător la lista de 5 pe care îi va da afară la iarnă alături de Martinovici, Bălan, Rocha, Machado şi Dumitraş: "Va mai fi o surpriză pe această listă, pe care o s-o anunţ după ultimul meci din acest an".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
tigruzzu
tigruzzu  •  30 Noiembrie 2012, 19:49
Postat de lutescutudor pe 30 Noiembrie 2012, 16:25

Pe langa astia 5 mai trebuie dati afara si Matei, Stanca, Nikolic, Filip si trebuie adusi vreo 2-3 atacanti, un fundas dreapta, un portar si vreo 2 mijlocasi centrali/inchidere ca sa ai pretentii de champions league la anul, titlu si primavara anul asta. Tatarusanu ala ne baga in boala

Așa e, Giginho! Dă-i afară pe toți și ia alții!

andystar
andystar  •  30 Noiembrie 2012, 19:14
Postat de qzoom pe 30 Noiembrie 2012, 17:43

0-0 la chiajna...2-0 in danemarca ...1-3 cu astra ! beeeheheee

vezi sa nu retrogradeze brasov ai grija ! ;)))) parvulescu a nbunit de tot @! joaca slab rau !

qzoom
qzoom  •  30 Noiembrie 2012, 17:43

0-0 la chiajna...2-0 in danemarca ...1-3 cu astra ! beeeheheee

Vezi toate comentariile (29)
Comentează