FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Încep jocurile! Hagi face declarații tari înainte de încleștarea cu Dinamo din prima etapă de play-off: "Știm asta!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 09:15

Gica Hagi le cere jucătorilor săi să se bată pentru primul loc, deși Viitorul nu avea ca titlul ca obiectiv la începutul sezonului.

În plus, consideră că echipa sa are o oportunitate importantă să câștige Liga 1.

"Țelul nostru e să câștigăm cât mai multe meciuri pentru a rămâne acolo unde am terminat sezonul regulat, adică pe primul loc. Vom încerca să ne păstrăm filosofia. Nu avem nimic de pierdut fiindcă nu avem presiune.

Suntem în fața unei provocări enorme. Știm că depindem de noi.

Știm că suntem buni, știm că suntem puternici, nu întâmplător suntem pe primul loc. Nu contează programul. Nu contează cine ne arbitrează. Trebuie să joci bine 90 de minute în fiecare meci. Trebuie să ai constanță", declarat "Regele" înaintea partidei cu Dinamo, prima din play-off.

  • În prima etapă din play-off, Viitorul va întâlni pe teren propriu Dinamo, luni, de la ora 20:30,  iar în cel de-al doilea meci, jucătorii antrenați de Gheorghe Hagi joacă împotriva Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  11 Martie 2017, 19:06

Luni cu Dinamo nu se stie! Se stie insa de pe acum rezultatul de sapt viitoare cu finul parnaias! Regele blatist va adopta iar tactica ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craz1est
craz1est  •  11 Martie 2017, 16:50
Postat de andrei.f pe 11 Martie 2017, 10:18

Acuma, adevărul e că, ciudăţenie, totuşi, Viitorul a bătut pe Dinamo unde i-a prins. Diseară, iarăşi Viitorul o să le scoată fotbalul din cap dinamoviştilor !

Diseara da ! :)) Luni seara insa lucrurile vor sta altfel. :))

craz1est
craz1est  •  11 Martie 2017, 16:49

Eu cred ca Viitorul a dovedit ce avea de dovedit, insa castigarea primului titlu mai are de asteptat. Viitorul are nevoie sa mai creasca si sa mai progreseze si asta o poate face , dar nu in acest sezon. Ar fi interesant de vazut o revenire spectaculoasa a unei formatii care a prins playoff-ul in ultimul meci , iar la final sa fie campioana.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează