FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Încep problemele pentru Pustai » Vitinho are ruptură de ligamente! Vezi cît va absenta atacantul

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 10:20

Accidentat în primul minut al jocului de sîmbătă cu Pandurii, atacantul brazilian Vitinhio Medeiros, 23 de ani, a efectuat luni un RMN la Cluj Napoca, iar ieri a fost consultat şi de doctorul Pompiliu Popescu,pentru a se stabili exact diagnosticul.

Verdictul a fost unul crunt pentru fotbalist: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept. Vîrful de atac va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, astfel că va absenta în prima parte a campionatului, urmînd să revină abia din iarnă.

“Sînt foarte supărat, pentru că îmi place să joc fotbal, este viaţa mea, aşa încît nu ştiu ce voi face în aceste luni în care voi fi nevoit să stau departe de teren. Deocamdată, genunchiul drept este încă umflat, peste trei săptămîni o să fiu programat la operaţie.

Toată familia din Brazilia este alături de mine iar colegul meu, Cristi Bud, mi-a zis să fiu tare pentru că o să mă întorc mai puternic după accidentare. Eu am mare încredere că pot face un retur foarte bun”,a afirmat brazilianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  02 August 2012, 12:30

Cand te accidentezi in primul minut nu exista decat o explicatie, nu a facut incalzirea cum trebuie. Nu a fost profesionist, a fost boem... mai simplu zis: a fost brazilian :).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close