FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încep procesele pentru FCSB: 3 jucători au reclamat clubul! Când are loc termenul

Adi Popa a dat-o pe FCSB în judecată +16   FOTO
Adi Popa a dat-o pe FCSB în judecată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 22:36 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 23:07

FCSB are o situație complicată în clasament, fiind pe locul 4, și s-ar putea să aibă și probleme legale cu o parte dintre jucători.

O parte dintre jucătorii băgați de Gigi Becali în șomaj tehnic au dat în judecată clubul, iar pe 15 iulie va avea loc primul termen. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat azi că pe 15 iulie va avea loc un termen în procesul în care Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan și Adi Popa au dat-o în judecată pe FCSB. 

Cei trei au fost în șomaj tehnic din martie pentru că nu au mai intrat în planurile lui Gigi Becali, în timp ce ceilalți jucători au avut contractele reduse. Dintre cei trei, portarul Cristi Bălgrădean, care va ajunge la CFR Cluj, și Adi Popa, care se întoarce la Reading, au plecat deja de la FCSB. În schimb, Alexandru Stan mai are un an de contract FCSB. 

Ei au rămas în șomaj tehnic și după ce clubul și-a reluat activitatea pentru ca Gigi Becali să facă economie la salarii. Pe lângă aceștia, în șomaj tehnic au mai fost Bogdan Planic, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic. 

Planic a reziliat unilateral contractul cu FCSB pentru că nu și-a primit salariul timp de 30 de zile, Gnohere a reziliat de comun acord, iar Momcilovic va pleca la finalul sezonului.

FOTO Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2 

+12 FOTO

VIDEO Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

Citește mai multe știri despre FCSB

Culisele conflictului Adi Popa - Bogdan Vintilă: „S-au încercat amenzi împotriva mea!” + Cum a intrat pe teren fără indicații: „Tănase și Pintilii mi-au spus unde să joc”

Adi Popa descrie calvarul de la FCSB: „Mama este hipertensivă, am trăit clipe foarte grele!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1157593904266198
Bulete Cristi  •  02 Iulie 2020, 19:18
Postat de cristoforo pe 02 Iulie 2020, 00:58

FC FCSB aka Ciuca Bătăilor, clubul nomad al Ligii 1, a încurcat-o! Încep procesele. Hai cu desființarea mizzeriei Fotbal Club FCSB.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia..ti ai dorii tu sa se desfii teze Steaua ,dar nu prea iti iese,decat ochii din cap,ca sigur creier nu ai..

1157593904266198
Bulete Cristi  •  02 Iulie 2020, 19:14

Fotbalisti de ***,oameni de nimic caracter zero....asta poti spunedeapre Balgradean...care era dat afara de Chiajna si 3 saptamani a stat pe plaja si Steaua i a bagat miliane in buzunar..caracter zero om de nimik...Adi Popa..era alungat de englezi peste tot doar sa scape de el...l a luat Steaua si l a facut bogat...caracter zero,un *** de om...Alexandru Stan.. avenit de la Astra,a jucat 2 m2ciuri si s a rupt..Steaua l a tinut ,la i grijit...caracter zero,om de ***....v a mmeritati soarta bai pseudo fotbalistilor..meritati patroni ca Niculae si Porumboiu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tincucatalin
tincucatalin  •  02 Iulie 2020, 09:23

Moncilovici a dat si el direct la FIFA. Cu Planici e groasa. Toate le pierd, bani, bani, probabil interdictie la transferuri. Nea Cici isi ia catrafusele si se duce la Clinceni. Miroase a Dinamo si la astia.... Fotbal profesionist Romania, 2020....Ehh

Vezi toate comentariile (14)
Comentează