FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-1

"Incepe rotatia"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Zenga anunta ca dupa Niculescu si Catalin Munteanu, la Tirgu-Jiu, si alte vedete vor fi lasate pe banca de rezerve

- Domnule Zenga, ati cistigat la limita acest meci. Sinteti multumit?

- Am invins pe un teren foarte greu si am realizat ceea ce ne-am propus: am luat cele trei puncte, care sint importante in lupta pentru titlu. A fost foarte greu deoarece Pandurii este o echipa care sta foarte bine pe teren si ii felicit pe baieti pentru meciul bun pe care l-au facut. Acum trebuie sa cistigam si la Constanta.

- Considerati ca ati avut noroc la cele doua suturi in bara ale gazdelor?
- Am avut momente in care am suferit, fiindca adversarii nostri pot pune probleme oricui. Rezultatul este insa just, e corect. Nu exista ghinion sau noroc in fotbal, ci exista doar vointa, alergare, munca si stil de joc. Ma bucur foarte mult pentru China si este important ca a reusit sa inscrie.

- Niculescu a fost rezerva azi, vor mai fi surprize?
- Avem patru meciuri in 10 zile si cu siguranta voi mai roti pe cineva. Inainte de aceasta partida aveam multi accidentati, dar acum au revenit Stoican si Niculescu. Au mai ramas Zicu si Oprita. Lotul pe care il am este bun si trebuie sa stiu cum sa-l gestionez. Este foarte important sa stii sa gestionezi vestiarul.

- Se poate spune ca ati cistigat acest meci in stil italian?
- Pai, Romania cum a batut Olanda?! Nu este vorba de stil italian sau romanesc. Exista stilul jocului de echipa si mentalitatea. Am dat 15 goluri in 5 partide si nu cred ca e stil italian, cind etapa trecuta am cistigat cu 6-1. Asa joaca Dinamo. Nu conteaza cu cit cistigi, ci importanta este victoria. si lui Eugen Neagoe i-ar placea sa aiba patru victorii la rind cu 1-0.

"Echipele mari cistiga cu 1-0. E o victorie meritata. Cind am vazut terenul, am stiut ca ne asteapta un meci de lupta. Nu mai jucam la spectacol, ci pentru puncte"
Cristi Borcea

"Acesta este fotbalul! Am lovit de doua ori bara si cred ca 2-2 era rezultatul echitabil. Nu sintem in criza"

Marin Condescu, presedinte Pandurii

Djakpa va fi amendat
Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, l-a criticat la final pe fundasul stinga Constant Djakpa. "Am facut un joc foarte bun, dar din pacate am luat gol intr-un moment in care un fotbalist al nostru era in afara terenului pentru a-si schimba ghetele. Ma mai gindesc daca il voi amenda pe Djakpa pentru ceea ce a facut, deoarece este inadmisibil sa lase echipa in inferioritate. O formatie cum e Dinamo nu te iarta", a comentat Neagoe. ( Cosmin Brujan)

"Ghinion, dar capul sus!"
Gorjenii considera ca meritau un rezultat de egalitate cu Dinamo, dupa ce au trimis in doua rinduri mingea in bara. "Meritam mai mult, mai ales ca de doua ori am lovit bara, iar in repriza a doua am avut momente in care a dominat. Mingea nu a vrut sa intre in poarta. Capul sus, fiindca urmeaza meciuri dificile! Daca vom evolua ca azi, nu cred ca vor fi probleme", a comentat antrenorul Eugen Neagoe. (Cosmin Brujan)

Blay lasat acasa
Desi fundasul peruan Galliquio nu a revenit de la convocarea la "nationala", antrenorul Walter Zenga nu l-a inclus in lotul pentru meciul de la Tirgu-Jiu pe George Blay. In locul sau l-a preferat pe Flavius Stoican, fotbalistul revenind dupa o pubalgie care l-a tinut departe de teren doua luni. Intrat in dizgratia echipei de la venirea lui Zenga, Blay are oferte de la Mallorca, Ankaragucu, ultima aparuta pe lista fiind Konyaspor. (Catalin Gheorghiu)

Niculescu rezerva
Venit dupa o accidentare suferita la meciul tur cu Elfsborg, Claudiu Niculescu a fost lasat pe banca de rezerve de antrenorul Walter Zenga. Italianul a preferat sa inceapa meciul cu Bratu si Danciulescu. Niculescu a intrat abia in minutul 60, in locul lui Bratu. (Catalin Gheorghiu)

Nagy si-a pierdut fanionul
Asistentul Miklos Nagy a fost ieri protagonistul unei faze care a facut deliciul tribunelor. In primele minute ale intilnirii, clujeanul si-a piedut fanionul, continuind sa alerge fara a realiza acest lucru. Incidentul a fost observat dupa citeva minute de catre "centralul" Sorin Corpodean, care l-a atentionat si a oprit meciul. Nagy s-a chinuit mai bine de trei minute pentru a-si repara steagul, timp in care a fost tinta ironiilor spectatorilor. (Catalin Gheorghiu)

"Ciinii" din nou contestati
Suporterii nu s-au impacat nici ieri cu elevii lui Zenga, desi au mers in numar mare la Tirgu-Jiu. "Din dragoste, nu pentru bani, sintem aici pentru Hildan", au cintat fanii. Alb-rosiii l-au ironizat apoi pe presedintele executiv, Cristi Borcea: "Cristi Borcea casa ta / s-a mutat la DNA". (Cosmin Brujan)

Neagoe suparat pe arbitraj
"Sper sa avem parte de un arbitraj corect si sa nu fim dezavantajati", a spus inainte de partida cu Dinamo antrenorul gorjenilor, Eugen Neagoe. Ieri, tehnicianul a fost foarte nemultumit de maniera de arbitraj a lui Sorin Corpodean, caruia i-a reprosat la pauza ca a luat mai multe decizii pro-Dinamo. Tirul tehnicianului a continuat si in repriza a doua, cind a comentat mai multe decizii ale lui Corpodean. "Centralul" l-a amenintat pe Neagoe ca il va trimite in tribuna daca nu inceteaza cu protestele. (Cosmin Brujan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează