FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Începe scandalul! Ganea rupe acordul cu Gigi Becali înaintea meciului cu Steaua

Tudorie l-a salvat pe Ganea în meciul cu Poli Timișoara
Tudorie l-a salvat pe Ganea în meciul cu Poli Timișoara

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 00:00

În etapa viitoare, se va juca FC Voluntari - Steaua. Pe hîrtie, meciul pare dezechilibrat, însă având în vedere evenimentele din această iarnă, confruntarea se anunță una extrem de atractivă.

Becali a acceptat să cedeze la Voluntari 3 jucători, dorind astfel să-i ajute pe cei doi prieteni pe care îi are acolo: primarul orașului, Florentin Pandele, și președintele clubului, Dumitru Dragomir.

FIFA interzice astfel de clauze

Tudorie, Enceanu și Ștefănescu au fost împrumutați, însă Gigi a dorit să introducă o clauză în contract care să stipuleze că aceștia nu pot juca în meciul direct. "Vreau să mă asigur că nu mai păţesc ce am păţit cu Urziceni" a fost argumentul lui Becali.

Acest gen de clauze nu mai sunt însă acceptate în contractele fotbaliştilor, fiind o directivă clară a FIFA şi UEFA. Gigi n-a acceptat împrumuturile până nu a primit promisiunea verbală a lui Dragomir şi Pandele că cei 3 fotbalişti nu vor fi folosiţi.

Ionel Ganea nu e însă încântat că nu s-ar putea baza pe jucătorii pe care i-a introdus pe final de meci la Timişoara şi care au făcut diferenţa, Tudorie marcând şi un gol.

"Eu vă spun doar atât, că ei nu au niciun fel de clauză să nu poată juca", a spus Ganea, a cărui intenţie e să-i bage pe teren, sperând ca şi ei să fie de acord să evolueze împotriva Stelei.

1 gola marcat Tudorie împotriva Stelei atunci când îmbrăca tricoul Oţelului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (32)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Februarie 2016, 13:21

foarte simplu,daca joaca cei 3,dupa meci sa plece cu autocarul stelei!eu asa as face!cei 3 pot fi imprumutati si la o contra candidata a volutariului,nu?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Februarie 2016, 12:53
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Februarie 2016, 12:36

fcsb a cumparat meciul cu Voluntari ...demult...peste capul lui Ionel Ganea...

Da, Voluntariul e o superechipa, Steaua nu poate sa ii bata decat daca "cumpara" meciul. Bineinteles, Voluntariul asta e o combinatie de Barcelona-Bayern-Chelsea-Milan, are pana acum vreo 30 de trofee UCL, 45 de Cupa UEFA si vreo 60 de titluri nationale.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Februarie 2016, 12:36

fcsb a cumparat meciul cu Voluntari ...demult...peste capul lui Ionel Ganea...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează