FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Începe scandalul la Dinamo? » Şefii vor contracte mai mici pentru fotbaliştii importanţi

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 10:31

În această dimineaţă, la ora 10:30, este prevăzută reunirea lotului "cîinilor", cu un nou antrenor, Gigi Mulţescu, iar mîine este vizita medicală.

Pe lîngă prima şedinţă de pregătire, după-amiază vor demara discuţii cu mai mulţi fotbalişti pentru diminuarea contractelor individuale.

Printre cei vizaţi, fotbaliştii cu salarii mari, precum Luchin, Cristea sau Curtean, dar şi jucători ce s-ar putea despărţi azi de Dinamo, cum sînt  Axente şi Scutaru.

În această vară mai mulţi fotbalişti au refuzat să vină la Dinamo din cauza contractelor mici oferite de şefii roş-albilor.

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (53)
xzx
xzx  •  17 Iunie 2013, 22:30
Postat de ave_biancorossi pe 17 Iunie 2013, 14:02

scandal ?? ha ha ha ... ce scandal mon cher, e doar praf pentru ochii tai, nea povestitorule...) incepe ultima faza, bwoule campion la paralela gandirii : eliminarea indezirabililor ! asta se face cu orice mijloace, chiar si cu intoxicarea unui pwrost ca tine, caci, scopul scuza mijloacele, nu ??...))) ps - eu sunt curios cum arata un gazetar cu creier in cap, dar stiu suta la suta ca asta e o intrebare retorica si utopica..)))

like))

michele89
michele89  •  17 Iunie 2013, 17:40

bravo biancorossi,din nou ai umilit contestatarii si mancatorii de rahat

xftw
xftw  •  17 Iunie 2013, 16:18

Scandal este la voi,la "jesepe"... Nu va mai sponsorizeaza albanezul si incepeti sa va mancati intre voi.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close