FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Început cu dreptul pentru FC Vaslui la Copa del Sol » Victorie la penalty-uri cu Tromso

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 20:07

FC Vaslui a debutat cu dreptul la Copa del Sol, cîştigînd disputa cu Tromso, după lovituri de la 11 metri, cu scorul de 6-5. La finalul celor 90 de minute de joc tabela arăta rezultatul de 2-2.

Prima repriză a aparţinut norvegienilor, care au punctat în două rînduri, în minutele 17 şi 25, deşi prima ocazie a aparţinut vasluienilor, Marius Niculae nereuşind să-l învingă pe portarul advers (7). 

Prima parte se încheie cu ocazia lui N’Doye (30), care a trimis mingea puţin pe lîngă poartă. În repriza a doua, Viorel Hizo a mutat inspirat, iar jocul galben-verzilor s-a îmbunătăţit simţitor, fiind mult mai activi în ofensivă. 

Raul Costin este faultat în careu, după doar cinci minute de la reluare, şi tot el transformă penalty-ul, readucînd echipa în joc. Opt minute mai tîrziu, Celeban trimite din trei metri peste poartă, pentru ca Liviu Antal să restabilească egalitatea (60), după ce l-a driblat şi pe portarul norvegian, trimiţînd mingea în poarta goală.

Organizatorii au decis cîştigătoarea meciului în urma loviturilor de la 11 metri, vasluienii obţinînd victoria, graţie golurilor marcate de Raul Costin, Elias, Buhăescu şi Zsiga, singurul penalty ratat aparţinînd lui Jumisse.

În schimb, Cerniauskas s-a remarcat în două rînduri, reuşind să respingă două din loviturile de la 11 metri ale norvegienilor.

Pentru FC Vaslui au jucat: Straton - Milanov, Cordoş, Celeban, Sălăgeanu - Caue, N’Doye, Sînmărtean - Antal, Stanciu - M. Niculae. În partea a doua au mai intrat: Cerniauskas, R.Costin, Jumisse, Elias, Buhăescu, Zsiga, Temwanjera, Heil, Sergiu Popovici.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
neuer1606
neuer1606  •  24 Ianuarie 2013, 10:16

Bai farte, am intrat pe site-ul celor de la Vaslui si nimic despre meciul cu Tromso, parca ar fi spioni si sunt plecati in misiune. Ce ptretentii sa mai am de la Gsp, daca nici macar ei nu scriu despre propria echipa....

haxor
haxor  •  24 Ianuarie 2013, 01:57
Postat de bandoleros pe 23 Ianuarie 2013, 22:38

live text pentru cine omule? nu vezi ca toti postacii sunt gramada la Steaua? si apoi tot ei se plang ca se scrie numai de Steaua... pai face mai multa audienta un articol despre cum trage apa la wc ciobanul de la Steaua, decat 7 articole cu si despre Vaslui.

Corect spus! ;-)))

gaucito
gaucito  •  23 Ianuarie 2013, 23:38

Bravo Vaslui !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează