LIGA 1  ·  PANDURII

Începutul sfârșitului » Patru stranieri de la Pandurii vor să plece. Urmează și vedetele

Bunoza e unul din jucătorii care vor să plece de la Pandurii
Bunoza e unul din jucătorii care vor să plece de la Pandurii

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Străinii Buijs, Obodo, Vasiljevici și Bunoza sunt primii care și-au exprimat dorința de a părăsi echipa după discuția de ieri. Urmează vedetele.

În urma întâlnirii de ieri dintre membrii asociați ai clubului gorjean și jucători nu s-a luat o decizie concretă, situația fiind în aer, cum declară și președintele Narcis Răducan: "Urmează ca fiecare să-şi analizeze situaţia. Totul este în aer deocamdată, ei au contracte în derulare şi trebuie să-şi respecte angajamentele".

Administratorul special Mihai Golea a stabilit ca fotbaliștii să primească 20-30% din drepturile salariale de acum încolo. Conform unor surse autorizate din cadrul clubului, în fiecare săptămână ar urma să se achite câte o parte din datoriile strânse față de jucători, însă nu o sumă considerabilă.

Chiar și așa, elevii lui Grigoraș vor avea primă de joc pentru meciul de duminică, împotriva Astrei. În cazul unei victorii, fiecare va primi 300 de euro, iar în cazul unui egal, câte 150 de euro.

Străinii Buijs, Obodo, Vasiljevici și Bunoza nu mai vor să continue la Pandurii după ce nu și-au primit salariile de la începutul campionatului și nu mai sunt șanse prea mari pentru ca situația să fie îndreptată. Cel mai probabil cei patru își vor rezilia chiar astăzi angajamentele.

Nici președintele Răducan nu prevede un viitor strălucit pentru olteni și ia în considerare varianta să părăsească clubul pentru care a activat un an și jumătate: "Până vineri voi anunţa dacă rămân sau nu cu actuala strategie pentru următoarele luni. Nu mai putem vorbi de mare performanţă. I-am sfătuit pe băieţi să analizeze foarte bine, tot timpul îi sfătuiesc să joace. Cine rămâne să dea totul".

"Chiar dacă mi-a fost propus un contract nou în vară, știam că e doar pe hârtie. Am știut că dacă nu se vor găsi mijloace financiare se va ajunge aici"
Edward Iordănescu, fost antrenor Pandurii

2.000.000 €reprezintă datoriile totale aproximative ale PandurilorS-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1