FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

Incidente la Craiova » Portarul dinamoviştilor a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza suporterilor olteni

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 18:37

Rivalitatea dintre CS U Craiova şi Dinamo s-a văzut şi în prima repriză a meciului, cînd partida a fost întreruptă.

Jocul dintre cele două formaţii a fost oprit aproximativ trei minute, după ce o petardă a explodat lîngă portarul Traian Marc, în minutul 4.

Din fericire pentru "cîini", Marc s-a ridicat şi a continuat jocul, după ce a primit îngrijiri medicale din partea doctorilor echipei.

În tot acest timp, Pablo Brandan, jucătorul oltenilor, le cerea propriilor fani să nu mai arunce cu petarde.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1058285830865448
Emil Dinamo  •  21 Aprilie 2015, 17:25
Postat de rangers94 pe 19 Aprilie 2015, 19:45

Vrajeala..............a tras de timp protarul Rusinii .

Esti l*****u !! Abia incepuse meciul butule !! Cum sa traga de timp,in plus o petarda la ureche bubuita iti zapaceste ideile....

vasy86le
vasy86le  •  21 Aprilie 2015, 11:05
Postat de rangers94 pe 19 Aprilie 2015, 19:45

Vrajeala..............a tras de timp protarul Rusinii .

Abia incepuse meciul si el tragea de timp? te-ai gandit mult sa scoti o asemenea perla?

trentemoller
trentemoller  •  20 Aprilie 2015, 01:03
Postat de blue_aztec pe 19 Aprilie 2015, 21:19

Noroc cu suporterii FCSB-ului ultrasi pe internet, dar stadionul gol la meci :) Acum toti va pricepeti la ce e la Craiova. Ati uitat ca atunci cand noi lasam 20 000 de spectatori la poarta voi umpleati stadionul cu soldati in semifinala de CCE. S-a si gasit cine sa-si dea cu parerea despre fenomenul ultras. PS: Acum nu sunt foarte sigur daca esti stelist sau suporter al lui mititelul. Aveti aceeasi emblema la avatar. Poate faceti o fuziune cu cei de la FCU oricum iubiti aceeasi echipa. Mititelul + Becalii, ii luati si pe cei de la "Stiinta suntem noi" si vedeti voi ce iese.

" Ati uitat ca atunci cand noi lasam 20 000 de spectatori la poarta voi umpleati stadionul cu soldati in semifinala de CCE. " Care "noi", pruncule? Si ce legatura ai tu cu ce se intampla atunci? Ai tu vreun merit? Ce ai in comun cu aia? Nimic...poate doar faptul ca toti sunteti ***. Ce-ti mai place sa-ti gadili egoul cu realizarile altora. Stii unde mai gasesti asemenea mentalitate? La fecesebisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează