FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Incidente la Petrolul - CFR! Arbitrul asistent a fost lovit cu obiecte în cap » Fără spectatori cu Steaua?

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:05

Eliminările lui Felipe Teixeira şi Geraldo Alves i-au scos din minţi pe fanii Petrolului, care au început să scandeze împotriva lui Sebastian Colţescu. 

Totuşi, victimă nu a fost arbitrul din Craiova, ci asistentul Mircea Orbuleţ, căruia fanii i-au aruncat cu obiecte în cap.

Imediat după incident, centralul s-a îndreptat către asistentul său şi l-a întrebat dacă mai poate continua. După două minute, Sebastian Colţescu a reluat jocul, însă cel mai probabil petroliştii vor avea de suferit din cauza acestor incidente.

Dacă Petrolul va fi suspendată de Comisia de Disciplină, ar urma ca partida cu Steaua să se dispute cu porţile închise.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
albusibiu
albusibiu  •  02 Septembrie 2014, 15:03
Postat de pinteaviteazul pe 01 Septembrie 2014, 23:28

Nu-i mai intrebati…au fost luati tare de la inceput si s-au pierdut cu firea !!! Cind veniti la Tribuna ? Imi este dor de D.voastra !

Greu sa ma mai intorc vreodata la scris. Timpul si viata nu-mi mai permite sa fac voluntariat, iar mizeriile prea mult revarsate asupra mea din interior, de la oamenii nostri, m-au facut sa inteleg ca nu merita noptile pierdute in lucrul asta.

albusibiu
albusibiu  •  02 Septembrie 2014, 15:00
Postat de cristian_u pe 01 Septembrie 2014, 22:29

Vezi-ti de sibiul tau, mare cufurist ce esti. De aia dispar echipa ca inter sibiu. Sa fi mandru de asta! Nu stiu ce merita arbitrul in cazul invocat de tine, caci nu ma intereseaza baschetul, insa aseara a fost totul pe fata... Rusine mare!!! asesoft este similar cu cufura la fotbal, asa ca lasa-ne cu panarame dastea de echipe...

Baiete, Inter Sibiu a disparut tocmai fiindca a aplicat metoda Petrolul. Iar asta mai mult de 5-10 ani nu te tine, caci , vrand-nevrand, se schimba vanturile politicii si ajungi in naufragiu. Imi mai plac 2 lucruri la tine: partea gramaticala si partea logica. Adica, nu te intereseaza baschetul, dar iti dai cu parerea despre Asesoft, pretinzi ca stii cine sunt. Fata de ce se intampla pe-acolo, la fotbal e o gluma buna.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  01 Septembrie 2014, 23:28
Postat de albusibiu pe 01 Septembrie 2014, 14:31

Sa te intreb atunci, ploiesteanule, ce merita arbitrul Banica, cel care a executat pentru Asesoft-ul vostru, atat Sibiul cat si Clujul cand a fost nevoie in finalul campionatelor de baschet? Eu zic sa ii spui lui Sebastian Ghita sa se bage si in fotbal, ca asa nu se mai poate! Si, inca ceva: ce vinde Consiliul Local Ploiesti, ca prea se promoveaza pe tricouri, nu?

Nu-i mai intrebati…au fost luati tare de la inceput si s-au pierdut cu firea !!! Cind veniti la Tribuna ? Imi este dor de D.voastra !

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close