FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA

Incidente la Tg. Jiu » Un suporter a pătruns pe teren şi i-a arătat fundul lui Stanca :O

Un fan a intrat pe teren şi i-a arătat fundul lui Stanca +22   FOTO
Un fan a intrat pe teren şi i-a arătat fundul lui Stanca

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 31 martie 2012 22:37

Problemele cu suporterii continuă în Liga 1! La Tg. Jiu, un fan al Pandurilor a pătruns pe teren în minutul 24 al meciului cu Steaua.

"Roş-albaştrii" au rămas blocaţi cînd au văzut un suporter al gazdelor care intră pe teren, temîndu-se că va avea loc un incident similar cu cel de la Ploieşti. Atunci, un fan a pătruns pe gazon şi l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz.

De data această însă, ultrasul gorjenilor a s-a oprit doar la injurii şi la gesturi obscene, arătîndu-i fundul portarului Răzvan Stanca!

A fost imediat reţinut de forţele de ordine atît el, cît şi un alt fan care sărise gardul peluzei şi se pregătea să intre pe gazon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
flafy
flafy  •  01 Aprilie 2012, 12:19

steaua este ce mai "iubita" echipa din Romania,toti o "iubesc" ba cu un pumn in gura,ba cu fundul:)) respect ploiestenilor si gorjenilor!

misucfr
misucfr  •  01 Aprilie 2012, 11:36

Ala i-a aratat fundul lui Jiji, avea tatuata o floare pe fund, dedicatie pentru titlu.

antalmihai
antalmihai  •  01 Aprilie 2012, 08:36

Imi place ,, cit de iubita " este echipa armata-militara ! Oare de ce toate incidentele sunt indreptate impotriva ei ???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează