FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:O0, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

INCREDIBIL! Jandarmeria s-a răzgîndit: "Am decis ca pînă la urmă să intre cu fulare şi steliştii, şi rapidiştii, chiar dacă vor sta unii lîngă alţii!"

Jandarmeria a revenit asupra deciziei. Toţi suporterii au voie să poarte însemnele echipei favorite
Jandarmeria a revenit asupra deciziei. Toţi suporterii au voie să poarte însemnele echipei favorite

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 15:41

"Nici un fular pe stadion!" se transformă în "Toate fularele pe stadion!". Jandarmeria a renunţat la ideea de a le interzice spectatorilor din tribuna I şi din tribuna a II-a să poarte fulare şi alte însemne ale cluburilor favorite, aşa cum anunţase purtătorul de cuvînt Georgian Enache. Steaua - Rapid se joacă diseară, de la ora 20:00 (DolceSport, Radio GSP şi live text gsp.ro)

UPDATE ORA 15:20 // În urma reacţiilor de pe gsp.ro, dar şi a Stelei, Jandarmeria le permite tuturor să vină pe stadion cu însemne ale cluburilor favorite. Purtătorul de cuvînd al Jandarmeriei, Georgian Enache, a revenit cu precizări pentru gsp.ro:

"Am decis altceva, pînă la urmă. Oamenii din zonele neutre, stelişti şi rapidişti, nu fac parte din nici o galerie, nu sînt ultraşi, sînt alt gen de suporteri şi de aceea li se va permite să poarte accesorii care să-i identifice ca susţinători ai uneia dintre grupări. Dacă un stelist şi un rapidist pot sta unul lîngă altul, fiecare în echipamentul clubului său favorit? Bineînţeles!".

Cătălin Tolontan despre decizia iniţială a Jandarmeriei: "Războiul culorilor"

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

UPDATE ORA 14:40 // Adrian Ianuli, ofiţerul de securitate al Stelei, nu ştie de iniţiativa Jandarmeriei: "N-a existat o şedinţa în care să se discute despre aşa ceva. E şi interesul nostru să nu existe nici un incident, normal. Dar din punctul de vedere al Stelei, ar trebui ca doar rapidiştilor să nu li se permită accesul cu însemne ale clubului lor altundeva decît în sectorul de peluza care le-a fost repartizat"

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ORA 13:30

"Probabil că vor fi în jurde 40.000 de oameni în tribune. Dacă se respectă indicaţiile noastre şi legea, nu vor exista probleme de nici un fel" - Georgian Enache, ofiţer de presă al Jandarmeriei

Jandarmeria ia o măsură în premieră la un derby, de teama incidentelor: suporterii n-au voie decît în peluze! Georgian Enache, ofiţerul de presă al Jandarmeriei, a explicat pentru gsp.ro felul în care vor fi dispuşi spectatorii pe stadion: "Rapidiştii vor ocupa Peluza Nord, unde li s-au dat 2.000 de bilete, iar steliştii vor sta în Peluza Sud. Restul zonelor din stadion sînt considerate neutre şi nu este permis accesul cu materiale care să conţină însemnele grupărilor, adică fulare, tricouri sau alte accesorii! Clubul organizator, Steaua, a agreat această măsură".

VEZI MAI JOS ZONELE UNDE VOR STA CELE DOUĂ GALERII

Asta înseamnă că tribuna a II-a şi tribuna I, plus sectoarele din Peluza Nord neatribuite rapidiştilor pot fi ocupate de giuleşteni şi de stelişti în egală măsură, doar că "persoanele aflate în zonele acestea n-au voie să se manifeste pentru echipa favorită", conform Jandarmeriei!

Deci echipa lui Ilie Stan va fi susţinută de o galerie numărînd în jur de 9.000 de oameni, capacitatea peluzei în care vor sta ultraşii roş-albaştri. Şi peste 40.000 de scaune sînt considerate "neutre", chiar dacă partida se dispută, teoretic, acasă la Steaua.

"Îi rugăm pe spectatori să vină la stadion din timp, adică începînd cu ora 18:00, ora de la care se face accesul, pentru a evita aglomeraţia la porţi" - Georgian Enache, ofiţer de presă al Jandarmeriei

"Suporterii care şi-au luat bilete individual, altundeva decît în zonele galeriilor, n-au voie cu accesorii care să-i identifice drept simpatizanţi ai uneia dintre echipe!" - Georgian Enache, ofiţer de presă al Jandarmeriei

600 de jandarmi se vor afla la stadion începînd cu ora 17:00, deci cu trei ore înainte de startul jocului

Tu unde stai la Steaua - Rapid? Alege pe Facebook tribuna si sectorul pentru care ai bilet. Noi iti aratam unde stai tu si unde stau prietenii tai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (101)
wds4pn_k
wds4pn_k  •  24 Octombrie 2011, 22:15

mi se pare normal sa lase pe toata lumea cu ce fulare vor ei si cu ce tricouri doresc!!!poate cu ocazia asta au dat dovada de CIVILIZATIE!!peste tot in lumea buna oamenii indiferent de echipa cu care tin stau unii langa altii!!!!ce e asa greu de inteles??ce e asa greu de digerat???chiar asa de incuiati sunteti?????bine ca si-au dat seama jandarmii si au facut acest gest!!!

multamwesteaua
multamwesteaua  •  24 Octombrie 2011, 19:29

Steaua - Rapid doar aici : www.adf.ly/3Ne99 si www.adf.ly/3NeLQ

flafy
flafy  •  24 Octombrie 2011, 19:16
Postat de scandal1 pe 24 Octombrie 2011, 19:01

Ce au putut sa inteleaga coloratii din asta.Isi mai apreciaza si comentariile intre ei!!! Ganditi-va ma ca o sa fiti maxim 5.000 de rapidisti,iar daca deschide-ti gura la tribune... Vedeti voi...

ma faci sa rad:)) pai rapidistii n-au nici o problema in a va bate pe voi,adevaratele batai din Bucuresti se dau intre Dinamo si Rapid!!voi nu contati!voi aveti doar gura mare pe net,atat!

Vezi toate comentariile (101)
Comentează