FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

INCREDIBIL Supărat că nu joacă, Florin Costea a fugit la vestiare în timpul meciului!

Florin Costea a dat un singur gol la Steaua, cel al victoriei din prelungiri cu Oţelul +1   FOTO
Florin Costea a dat un singur gol la Steaua, cel al victoriei din prelungiri cu Oţelul

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 09:44

Fraţii Costea au avut o seară de coşmar ieri, la meciul Steaua - Rapid 0-0. Dacă Mihai a ieşit de pe teren într-un cor de fluierături, condimentat la final şi cu declaraţiile incredibile ale lui Becali, Florin a făcut un gest incredibil: a fugit la vestiar în minutul 80!

Pe finalul meciului, cînd a văzut că tehnicianul n-are nici o intenţie să-l bage în teren şi îl preferă pe Nikolici, Florin Costea s-a enervat, şi-a luat ghetele şi a plecat de pe banca tehnică. A prins finalul meciului la cabine, singur.

Ilie Stan, tehnicianul ros-albastrilor, nici n-a observat. "În timpul jocului nu mi-am dat seama, am aflat ulterior de episod. Nu ştiu de ce a plecat Florin de pe bancă în minutul 80, poate-l durea stomacul. Aş fi vrut să-l introduc pe teren, dar eliminarea lui Ezequias mi-a schimbat planurile şi de aceea l-am bagat pe Nikolici!".

Florin Costea este la al treilea episod care-l aruncă în gura conducerii, a fanilor şi a colegilor. Mai întîi, i-a "furat" o lovitură liberă lui Rusescu la 0-0 cu Schalke, apoi i-a luat mingea din braţe lui Tatu şi a executat el penaltyul de la Vaslui, pe care l-a şi ratat. Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani a devenit deja o ţintă pentru Gigi Becali. "El nu poate fi lider la Steaua cu gesturi de-astea, aici nu e ca la Craiova. Nici nu e pregătit fizic, e mortăciune", a spus patronul în ultima vreme.

Becali l-a făcut praf şi pe Mihai Costea după 0-0 cu Rapid. Citeşte AICI. Fanii Stelei au afişat aseară un banner cu un mesaj clar pentru fraţii Costea: "Jucaţi fotbal sau plecaţi!".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
maryanw30
maryanw30  •  27 Octombrie 2011, 08:50

sau pe ala cu oile si pe el sa mai scrie : ciobanas cu 300 de oi imn national. Sa-l vezi pe jiji cum turbeaza. super tare .dar degeaba ca capatana de oaie tot capatana de oaie ramane

chiramihai
chiramihai  •  25 Octombrie 2011, 20:38
Postat de gabrinho13 pe 25 Octombrie 2011, 13:16

Afara cu fratii Costea de la Steaua, sunteti doar niste figuranti de 2 bani.

Va mai amintiti ce spume facea la gura Mititelu dupa ce Razvan nu-l selectionase pe Costea cel mare la un meci cu Franta ???? Zicea ca este cel mai bun atacant din tara :)))))))

sangerica
sangerica  •  25 Octombrie 2011, 20:34

Dupa ce ca este un 0 mai are si figuri ,cred ca a venit cu impresia ca este mare vedeta si toti trebuie sa faca plecaciuni in fata lui :)) preavad ca panan iarna iar da becali bani unei echipe sal scape de el :))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează