FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO 2-1

Încurcate sunt căile fotbalului! Dinamo l-a refuzat în vară din cauza vârstei, dar jucătorul s-a răzbunat cu vârf și îndesat

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 08:48

Dinamo a suferit aseară cea de-a treia înfrângere consecutivă în Liga 1, fiind învinsă de Concordia Chiajna, scor 1-2.

"Câinii" au fost îngenunchiați în prima repriză de Raul Costin, fotbalist care s-a pregătit în vară cu Dinamo, dar care a fost refuzat de Ioan Andone și de conducerea echipei. 

Jucătorul de 32 ani a fost foarte aproape să semneze cu Dinamo în vara lui 2016, acesta efectuând chiar două antrenamente cu alb-roșii și evoluând într-un meci amical cu Unirea Tărlungeni.

În cele din urmă, transferul său în "Ștefan cel Mare" a picat, conducerea "câinilor" considerând că ex-rapidistul are o vârstă prea înaintată pentru proiectul care se desfășoară la Dinamo!

De altfel, Marian Cristescu, jucător care a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2014-2015, a marcat golul decisiv al Concordiei în minutul 80.

Pe lângă Raul Costin, nu mai puțin de șase jucători trecuți prin curtea lui Dinamo au evoluat aseară pentru ilfoveni: Bălgrădean, Bărboianu, Dobrosavlevici, Melinte, Marian Cristescu și Feussi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
duta_dd
duta_dd  •  14 Februarie 2017, 15:06

:)) a facut un meci, ce mai conteaza cat de praf e in rest ...ca doar se bucura coclitziidela gsp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  14 Februarie 2017, 11:25
Postat de thedronius pe 14 Februarie 2017, 11:25

Am vazut ce bun a fost aseara. Egalarea i se datoreaza doar lui. Sau sugerezi ca a dat si el o mana de ajutor fostei echipe? :)

@bamse

thedronius
thedronius  •  14 Februarie 2017, 11:25

Am vazut ce bun a fost aseara. Egalarea i se datoreaza doar lui. Sau sugerezi ca a dat si el o mana de ajutor fostei echipe? :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează