FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încurcaţi de zăpadă » Dinamo și-a schimbat locul pentru antrenamente pînă pleacă în Cipru

Filip a postat pe pagina personală de facebok o poză cu zăpada aşternută la Săftica
Filip a postat pe pagina personală de facebok o poză cu zăpada aşternută la Săftica

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Dinamoviştii nu se pot antrena la Săftica din cauza condiţiilor meteo. Pînă pleacă în Cipru se vor pregăti la Izvorani.

"Cîinii roşii" au revenit ieri după un week-end liber primit de la staff-ul tehnic. Anton şi compania au intrat în cantonament la Săftica, unde vor sta pînă mîine, cînd este programată plecarea în cantonamentul de la Limassol.

Din păcate pentru tehnicianul Mircea Rednic, terenurile de la Săftica sînt impracticabile din cauza ninsorii abundente din ultima perioadă, astfel că echipa se pregăteşte la baza sportivă de la Izvorani.

Ieri dimineaţă, dinamoviştii au executat doar alergări uşoare pe pista de alergare, terenul fiind şi acolo nedeszăpezit.

După terminarea şedinţei de pregătire, "Puriul" le-a cerut administratorilor bazei de la Izvorani să rezolve problema terenului, "cîinii" avînd programate două antrenamente pe zi, cea de-a doua şedinţă de pregătire a zilei fiind joc cu mingea.

4 stele, 4 amicale

În cantonamentul de la Limassol, "cîinii" se vor caza la hotelul Atlantica Miramare Beach, cotat la 4 stele. Hotelul este amplasat pe plajă, cu vedere la Marea Mediterană. Roș-albii vor sta acolo 15 zile, cît durează cantonamentul, de pe 20 ianuarie pînă pe 3 februarie, şi vor juca 4 amicale: 23 ianuarie - Shijiazhuang (China I), 26 ianuarie - Aris Limassol ( Cipru I), 28 ianuarie - FC Ural (Rusia I), 1 februarie - Ruck Chorzow (Polonia I).

"Vom fi o forţă!"

Ultimul transfer al lui Dinamo, Paul Batin, a vorbit la Dolce despre noile sale obiective o dată cu venirea la clubul din Ştefan cel Mare. "Obiectivul meu şi al echipei este să ne clasăm cît mai sus şi chiar pe primul loc. Nu vreau să dezamăgesc. Lupta la titlu e foarte grea, dar sper ca după pregătirea de iarnă să fim o forţă şi să începem cît mai bine. Primele etape contează cel mai mult după părerea mea", a spus atacantul de 28 de ani.

Îl pierd pe Filip?

Steliano Filip este deţinut de Dinamo în coproprietate cu Avicola Buziaş, club din "județeana" Timiș. În momentul cumpărării fundaşului stînga de către "cîini", aceştia au luat doar 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Conform digisport.ro, jucătorul care a intrat în ultimul an de contract poate ajunge înapoi la Avicola.

"Dacă cineva vrea să-l cumpere pe Filip trebuie să discute cu Dinamo întîi. Noi sîntem deschişi la orice vrea copilul sau Dinamo, însă dacă nu va fi vîndut pînă cel tîrziu în vară, după 31 decembrie  2016 Filip se va întoarce la Avicola Buziaş", a declarat Dan Pitpaiac, cel care patronează Avicola şi, implicit, jumătate din Filip.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  19 Ianuarie 2016, 11:43

Dupa posibilitati...

travka
travka  •  19 Ianuarie 2016, 10:57

deci la Saftica e zapada dar la Izvorani, 2 km mai incolo e ok? interesant :)))

ogica30
ogica30  •  19 Ianuarie 2016, 09:45
Postat de ionutstv pe 19 Ianuarie 2016, 09:28

Amicalele lu Dinamo vor fii transmise de Trinitas si Speranta tv.

poate sa fie difuzate si la radio, eu tot ma uit....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close