FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA, MÎINE, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Inevitabilul s-a produs » Panduru a ieşit în decor: "Adio!"

Basarab Panduru, Panduru, Steaua
Basarab Panduru, Panduru, Steaua

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Managerul general a spus ieri că a luat decizia de a pleca la finalul sezonului, hotărîre pe care i-a transmis-o deja lui Becali.

Cu două etape înainte de final, primul om din actuala organigramă a clubului care şi-a anunţat deja plecarea e Basarab Panduru. "Este o decizie pe care am luat-o şi pe care i-am transmis-o şi patronului. E o hotărîre irevocabilă, începînd cu prima zi de după ultima etapă mă voi despărţi de Steaua", a spus Panduru la GSP TV.

"Nu regret că n-am acceptat postul de antrenor atunci cînd mi s-a propus după ce a plecat Bergodi. Eu mă numesc Panduru şi ăsta e felul meu de a fi. Aşa cred eu că e mai bine. Mai stau încă două etape ca să fiu alături de Stoichiţă pînă la capăt, după care «La revedere!»", a adăugat Pandi.

Decizia fostului "decar" din anii '90 vine după ce a fost acuzat în mod direct de Gigi Becali: "Şi Panduru e vinovat de situaţia de azi pentru că atunci cînd n-ai rezultate, nu te apreciază nimeni, n-are cum". Pandi ar fi fost îndepărtat din club indiferent dacă ar fi renunţat el sau nu.

"A venit la mine, mi-a zis că pleacă şi asta a fost tot. Pa, tată, la revedere i-am zis şi eu!"
Gigi Becali, patron Steaua

8 luni a stat Panduru în funcţia de manager general la Steaua, el fiind învestit în septembrie 2009

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  15 Mai 2010, 14:14

Ascultati ce va zic: Panduru e ultimul stelist de la Steaua. E singurul care mai stia ce inseamna Steaua. Toti ceilalti sunt carpe, zdrentze. Asa ca de-acum Forza Becaua Pipera!

samtron
samtron  •  15 Mai 2010, 14:01

Unul din putinii oameni din fotbal care mai are coloana vertebrala ! Bravo Panduru.

gazistu
gazistu  •  15 Mai 2010, 11:47

era cv de asteptat,mai il stiti pe panduru cand era invitat la emisiuni la fanatiku lui ivanovic la ioanitoaia etc, ce mare manager era comenta greselile echipelor, cum trebia sa joace fazele alea etc. acum la steua ce o facut, nimik, nici nu stiam ca e acolo... orikm ma bucur ca a plekat dar is suparat ca nu a plecat urecheat de gigi cum o patesc mai toti...dar ii vine randu sal ciufuleasca si pe el,sal treaca GG pe lista;=))) inca nui tarziu sa se certe la vreo emisiune, nu scapa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează