FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Inexistenți la Dinamo! 4 jucători ai lui Bratu nu contează pentru echipa alb-roșie

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 12:35

Dintr-un total de 11 goluri reușite de Dinamo, cele 4 vârfuri roș-albe au produs doar două. Restul reușitelor sunt semnate de mijlocași și de fundașul Mihai Popescu.

Dinamo e antrenată de un fost atacant, Florin Bratu, dar asta nu garantează și succesul jucătorilor ofensivi din lot. "Câinii" au în acest moment al treilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate, dar atacanții de meserie au marcat doar două goluri, greul fiind dus, de fapt, de mijlocași.

Mircea Axente a punctat împotriva FCSB-ului, iar Robert Moldoveanu în poarta celor de la Gaz Metan. Adică un egal și o înfrângere.  Culmea, fundașul central Mihai Popescu are 2 reușite, cât ambii atacanți dinamoviști. Asta în timp ce Daniel Popa, fotbalistul pentru care Bratu a insistat foarte mult, a jucat în 5 meciuri și n-a marcat nici măcar o dată.

Probleme mari există și în defensiva "câinilor". Aceștia au a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 14 goluri încasate. Pe prima poziție este FC Voluntari, ilfovenii primind două goluri mai mult decât Dinamo. 

3 goluri în 7 meciuri a marcat mijlocașul Salomao în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul lui Dinamo

7 goluri în 7 meciuri a marcat Mitriță în acest sezon de Liga 1, fiind cel mai bun marcator din România

Cifrele atacanților dinamoviști

clipboard01 

Top 3 atacuri din Liga 1

2

A garantat pentru Axente

În momentul aducerii lui Mircea Axente la Dinamo, mutarea a fost criticată de fanii dinamoviști, iar Florin Bratu a fost cel care a cerut neapărat transferul și care a garantat pentru atacant. După ce acesta a marcat unicul său gol, în remiza cu FCSB, scor 3-3, "Mitraliera" a declarat: "Am fost foarte aspru criticat pentru aducerea lui Axente la Dinamo. Acum vedeți pentru ce a venit". La sfârșitul lunii august, conducerea din Ștefan cel Mare a încercat să îi rezilieze contractul lui Mircea, fără succes însă pentru că vârful a refuzat să renunțe la înțelegerea care mai e valabilă pe două sezoane. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Septembrie 2018, 14:36

Daca marcheaza mijlocasii de banda si cei centrali , nu mai conteaza ca atacantii nu-si fac treaba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează