FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 0-3

Infirmeria FCSB! Dică a spus de ce au lipsit azi Budescu și Morais: "El are o accidentare mai veche"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 22:07

Nicolae Dică a vorbit despre situația accidentaților de la FCSB și despre motivele care l-au împins să nu-i includă în lot pe Budescu și Junior Morais pentru meciul câștigat la Botoșani, scor 3-0.

"Trebuia să câștigăm meciul de astăzi pentru că altfel CFR lua un avans mare. Numai eu știu cât de greu mi-a fost în timpul meciului de azi. Ce presiune a fost...

Junior Morais are probleme la genunchi după meciul cu Lugano. Budescu tot la genunchi are probleme, dar la el e o problemă mai veche, de vreo 3 ani. Mă bucur că cei care au făcut deplasarea astăzi au avut o atitudine bună și au făcut un joc bun. Bălașa se pare că are o accidentare mai gravă.

Gnohere mi-a cerut schimbare pentru că a resimțit ceva la coapsă. Îmi tot pun întrebări din cauza acestor accidentări. Am vorbit cu staff-ul meu și încercăm să găsim unde e problema.

Băieții au înțeles ce am vorbit înaintea meciului, când le-am zis că va fi un joc greu", a declarat Dică la Look tv.

clasament bun

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  11 Decembrie 2017, 07:05

OARE BECALI CAT MAI ASTEAPTA CA SA ADUCA UN PREPARATOR FIZIC DE VALUARE???CU ASTA PE CARE IL AU TERMINA PE TOTI JUCATOII!!!!

nefergigi
nefergigi  •  11 Decembrie 2017, 00:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează