FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

INFOGRAFIE Martin Bogatinov e al cincilea portar străin din istoria Stelei! » Ce spun macedonenii despre noul goalkeeper din Ghencea

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 ianuarie 2014 14:50

Martin Bogatinov a semnat în această dimineaţă cu Steaua şi a devenit astfel cel de-al cincilea portar străin care ajunge în Ghencea.

Presa din Macedonia îl descrie pe goalkeeper drept un jucător cu reflexe bune, dar care are ca slăbiciuni centrările şi baloanele înalte. "Uneori e indecis, nu ştie dacă să iasă sau nu. Totuşi, e muncitor şi un jucător care aduce o atmosferă pozitivă în vestiar", scrie macedonianfootball.com.

Înaintea lui Bogatinov au fost Vasili Hamutovski, Carlos Fernandes, Andrey şi Robinson Zapata. Numai primii doi au obţinut însă trofee cu gruparea din Ghencea.

Vasili Hamutovski (2003-2006)
Bielorusul a fost adus la solicitarea lui Victor Piţurcă şi a luat două titluri cu Steaua, ultimele înaintea celui cîştigat în sezonul trecut. Hamutovski e, de altfel, şi singurul portar străin pe care "militarii" au luat bani la despărţire, Tom Tomsk plătind 500.000 de euro pentru a-l transfera.

Carlos Fernandes (2006-2007)
"Roş-albaştrii" s-au calificat în semifinalele Cupei UEFA şi în grupele Champions League cu Carlos în poartă. Portughezul n-a prins însă decît un an în Ghencea, fiind trimis la plimbare după mai multe gafe copilăreşti şi un conflict cu Gigi Becali.

Andrey (2007)
Cel mai mare rateu dat de Steaua la capitolul portari. S-a accidentat la primul antrenament şi a prins numai 6 meciuri în tricoul Stelei.

Robinson Zapata (2007-2010)
A fost adus de Gică Hagi, fiind recomandat de Mondragon. Columbianul a alternat evoluţiile bune cu gafele, însă rămîne şi astăzi jucătorul străin cu cele mai multe meciuri la Steaua.

Cum ar arăta un "11" cu unii dintre cei mai buni străini ai Stelei: Hamutovski - Golanski, Iliev, Geraldo, Brandan - D. Moreno, Thiago Gomes, A. Mendoza - Thereau, Piovaccari, Kapetanos


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
darktemplar
darktemplar  •  13 Ianuarie 2014, 15:27

Multa bafta Bogatinov!

blue_sky
blue_sky  •  13 Ianuarie 2014, 09:46

Dupa descrierea presei macedonene, se pare ca vine noul Tatarusanu, care de asemenea are reflexe foarte bune, dar mari probleme pe iesitul la centrari,Un portar constant nu puteau sa gaseasca?

cracker
cracker  •  13 Ianuarie 2014, 03:40
Postat de dommon pe 12 Ianuarie 2014, 22:27

tine de unul singur echipa? steaua se autosustine amice...12 milioane din transferuri, 18 din champions league, si asta numai sezonul asta si doar din europa...sa nu mai zic de liga 1, campionat, drepturi de televizare, bilete, vanzari, etc...si daca nu participam in europa, tot eram pe plus...becali faci bani grei de pe urma stelei, asa ca nu-l mai pupati in dos...are meritul sa fi sustinut steaua in perioada 2009-2011, cea mai grea de cand a preluat el clubul, ca in rest a iesit cu multe pe plus din banii de televizare, achiti contractele la jucatori...din banii de pe bilete, dai chiria la stadion, platesti deplasarile, cantonamentele si dai si primele de joc...restul e profitul lui jiji

Faci si tu ca gsp contabilitatea din auzite,banii nu vin toti odata,Steaua primeste banii in transe si d-abia la vara cand se termina UCL incep transele.Ehe nu e asa usor cum incearca unii sa ne pacaleasca, gata s-a calificat in grupe au si sosit banii iar cu profit a plecat Bucsaru din fotbal, impozitul pe profit ai uitat sa-l pui,impozitul la salarii ai uitat sa-l pui.Oricum o dai, in ziua de azi fotbalul e jumate sport jumate o afacere, iar Becali le da clasa la toti chiar daca nu le convine sa recunoasca.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează