FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Asta e noua ordine din club: Contra, peste Cortacero, agentul lui Morata se implică la transferuri + cine e «Eminenţa cenuşie» a proiectului

Cosmin Contra face și desface la Dinamo +26   FOTO
Cosmin Contra face și desface la Dinamo

Articol de , - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 14:18 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 21:18

Cosmin Contra este șef la Dinamo și în privința deciziilor sosirilor și plecărilor de la echipă, având putere deplină în fața lui Pablo Cortacero et Co. Antrenorul discută direct cu Juanma Lopez, agentul lui Alvaro Morata, vecinul său de la Madrid!

Cosmin Contra taie și spânzură la Dinamo! Pare o figură de stil, la prima vedere, dar antrenorul de 44 de ani nu este doar un simplu A1. Are calități de manager, el se ocupă de transferurile pe care „câinii” le fac de o săptămână încoace, de când ex-selecționerul a acceptat să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Așa cum dezvăluia GSP.RO încă de week-end-ul trecut, Cosmin și-a pus iscălitura pe contractul cu Dinamo după ce a negociat la sânge și a primit putere de decizie la nivelul tehnic la Dinamo. Sosirea celor trei fotbaliști de până acum care au avut legătură cu fotbalul iberic a fost girată de Contra, tot el se va ocupa în continuare de mercato. 

Pablo Cortacero și Rufo Collado doar definitivează afacerile, Cosmin hotărâște el, după ce se consultă și cu Juan Melero, „Eminența cenușie” a proiectului, omul care supervizează din Spania managementul de la București.

Cosmin Contra, clauză de 300.000 de euro la Dinamo!

De asemenea, omul care a dus pe Dinamo în lupta la titlu în 2017 și a câștigat Cupa Ligii și-a pus la lucru relațiile sale la nivel continental. Nu doar fiindcă a fost observator la UEFA, ci și pentru că are legături multiple în fotbalul iberic, Cosmin discută tranzacțiile cu un om cu influență în LaLiga, este vorba de agentul Juanma Lopez. Nimeni altul decât vecinul său de la Madrid!

Totuși, Lopez, 51 de ani, este un nume recunoscut la nivelul socios al celor de la Atletico Madrid, fostul fundaș central feroce jucând doar pentru „Los Colchoneros” până când cariera i-a fost tăiată de o accidentare la genunchi. Juan Manual Lopez este și impresarul internaționalul spaniol Alvaro Morata, printre alții. 

Cosmin și-a securizat și contractul său cu Dinamo. Astfel, antrenorul are o clauză de reziliere de 300.000 de euro pe care o va încasa în cazul în care spaniolii renunță la serviciile lui. Bănățeanul nu a semnat acordul cu "câinii" până când avocații săi nu au studiat toate detaliile financiare și contractuale, astfel încât "Guriță" - care a recunoscut că nu-l cunoștea pe Pablo Cortacero - să nu aibă de suferit dacă board-ul iberic va da chix la Dinamo

60.000 de euroa fost clauza de reziliere a contractului în primul mandat la Dinamo

FOTO. Imagini de la prima conferință susținută de Pablo Cortacero la Dinamo

+22 FOTO

VIDEO Cosmin Contra a fost prezentat la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Portretul făcut lui Juan Camara de către un dinamovist care a jucat contra lui: „E gen Salomao”

DINAMO. EXCLUSIV „Câinii”, la un pas să aducă un fotbalist care a jucat pentru Barcelona în Liga Campionilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno
creeperno  •  05 Septembrie 2020, 22:46

Ce infrangeri visezi bre ca in acest moment avem buget salarial de titlu

caligulaclash
caligulaclash  •  05 Septembrie 2020, 17:13

inca 2-3 infrangeri si cel mai slab antrenor care a existat vreodata aka contra o sa fie dat afara si vitanul barzesti in faliment. hai cu falimentul.

baba_yaga
baba_yaga  •  05 Septembrie 2020, 16:55
Postat de Alin Mihai pe 05 Septembrie 2020, 16:15

Asta inseamna EXCLUSIVITATE in fotbalul din Romania .... un antrenor care isi aduce si vinde ce jucatori vrea ... iti dai seama, un antrenor care are voie sa-si faca ce echipa vrea , cine a mai pomenit asa ceva ?? .... trist !!!!!!!

Contra e mic copil. Stai, să-l vezi pe antrenorul Jiji van der Ojeer ce puteri depline are!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează