FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII

Informații de ultimă oră despre Dinamo - Pandurii: gorjenii vor întârzia startul meciului + echipament special pentru gazde

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 18:42

Meciul dintre Dinamo și Pandurii care este azi, de la 20:30, în direct la DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO se va desfășura în condiții speciale.

Gorjenii vor întârzia startul partidei cu 10 minute sub formă de protest pentru faptul că nu li s-au plătit o parte din restanțe, așa cum conducerea promisese.

De asemenea, Dinamo va evolua în acest meci în negru, cel de-al treilea echipament al echipei.

Jucătorii vor îmbrăca acest echipament în memoria lui Constantin Frățilă, fostul mare atacant al clubului, decedat vineri la vârsta de 74 de ani. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gest
gest  •  22 Octombrie 2016, 20:57

Nu prea au fost 10 min . Asta nu a mers. Informatii eronate

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2016, 20:13

Penibila ..sigla. Anul 1948 era un an groaznic , securistii kgbisti ,*patronii* lui Dinamo de atunci faceau arestari en gros printre intelectualii de marca , fruntasii partidelor istorice, ofiterii de armata ce luptasera inainte de 23 August ( ofiterii de cariera !),taranii fruntasi ,studenti ,etc .Toata floarea nemului romanesc era sacrificata de un regim criminal. Iar cum semidoctilor bolshevici le placea fotbalul au infintat echipa dupa model rusesc. Platita de cei pe care ii teroriza. La fel a fost si cu Steaua ,infiintata cu un an inainte. In loc sa ia aminte de aceste cumplite vremuri *ei * se lauda. Pentru ca probabil sunt tot urmasii acelor bestii criminale. Chiar si in Bulgaria ( mereu i-am considerat pe cei din Sud mai prosti ca noi) s-au desfiintat aceste echipe fost nomenclaturiste. Da ,dar la Bulgari la un moment dat Prim -ministru a fost Regele. Vai de capul nostru al romanilor ,100 de ani sa treaca si nu ne vom schimba.

onduku
onduku  •  22 Octombrie 2016, 19:27

Negruuuuuuuuuu :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close