FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG MUREŞ

Informaţii importante de la ASA Tg. Mureş! Cu ce echipă din Spania a semnat Ivan Gonzalez şi ce se întâmplă cu Ramiro Costa şi Jazvici

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 14:44

Ivan Gonzalez a fost luat în colimator de MM Stoica după prestaţia din meciul cu Astra de aseară şi tot directorul Stelei a anunţat că fotbalistul va juca în Segunda Division în sezonul următor.

GSP.RO a aflat că fundaşul lui Tg. Mureş a semnat cu Alcorcon, echipă aflată pe locul 10 în liga secundă din Spania, dar la doar 3 puncte de podium.

De asemenea, Ramiro Costa şi Jazvici sunt foarte aproape să se înţeleagă cu oficialii pentru întreruperea contractelor.

Nu au plecat încă de la echipă, dar negociază în aceste zile pentru a rupe acordurile cu ASA. Acesta este şi motivul pentru care cei doi nu au evoluat împotriva Astrei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
para.para
para.para  •  26 Aprilie 2016, 17:44
Postat de khal_37 pe 26 Aprilie 2016, 17:12

Suporterii ,,fcsb'' cum ii zici tu sunt majoritatea cetatenilor acestei tari, voi, sunteti doar o minoritate, ce e asa greu de inteles.

Suporterii fcsb sunt inventii *** ale unora pentru a avea trafic. Tu si altii ca tine sunteti publicul tinta al acestei publicatii care din pacate si-a atins tinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

201.
201.  •  26 Aprilie 2016, 17:25

Baaaaaaaa 51% e interzis pe gsp de nu il afisati in 2 comentarii?Sau ca 51% este mai mare decat 49 %?Va ofticati?

201.
201.  •  26 Aprilie 2016, 17:23

Revin cu comentariul pt. iha fiindca a doua jumatate a lui a disparut misterios: 49%(zisi fcsbisti)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează