FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Informații incredibile despre un transfer al lui Dinamo: „Era multimilionar, nu mai avea chef. Înțelegerea era să-i dea niște bani «la negru»”

Cooper a jucat la Dinamo în 2018
Cooper a jucat la Dinamo în 2018

Articol de - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 18:09 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 18:26

Tudor Guțilă, fratele Danei Budeanu, cochetează cu meseria de impresar, iar astăzi a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor despre jucătorii pe care i-a adus în România.

Primul fotbalist adus de impresarul Tudor Guțilă în România a fost panamezul Armando Cooper, cel care ajungea la Oțelul Galați în sezonul 2013-2014. Patru ani mai târziu, Cooper a avut o scurtă experiență și la Dinamo, însă acesta n-a convins în „Ștefan cel Mare”. A avut probleme cu acomodarea, intrând la acea vreme și într-un conflict cu suporterii dinamoviști.

„Cooper de la Oțelul a fost foarte bun, Cooper pe care l-a adus Dinamo era un alt jucător. Era multimilionar după contractul cu Toronto, cu care câștigase campionatul în MLS, și nu mai avea chef. 

La Galați mânca pământul, că venea din America de Sud, unde avusese un salariu de 600 de dolari. Înțelegerea era să-i mai dea niște bani «la negru», dar nu-i dădeau nimic”, a declarat Tudor Guțilă, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

În prezent, Armando Cooper evoluează pentru Hapoel Tel Aviv. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, FC St. Pauli, Toronto FC, Universidad de Chile, Dinamo și Maccabi Petah Tikva.

EXCLUSIV Informații incredibile despre un transfer al lui Dinamo: „Era multimilionar, nu mai avea chef. Înțelegerea era să-i dea niște bani «la negru»”
Armando Cooper

Alți jucători aduși de Tudor Guțilă în România: Goycoechea, portarul transferat de la AS Roma la Oțelul, Gadze, atacantul decisiv în salvarea lui FC Voluntari de la retrogradare în 2019.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, suspect de COVID-19: „Mă simt extraordinar de rău. Nu mai am miros”

S-a săturat de România! Primul conducător spaniol care părăsește „Nuevo Dinamo” » S-a întors deja în Spania

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  02 Noiembrie 2020, 22:43

Bravo lui ca-si va trai linistit batranetea

gago747
gago747  •  02 Noiembrie 2020, 21:24
Postat de doarpomana pe 02 Noiembrie 2020, 19:02

Nu mai minciuni.Agent Cupar a fost a fost adus sa investigheze moartea Laurei cucare noi dinamovistii navem nicio legatura.

Daa, pe decedată o chema Laura "Palmier", ca să vezi ce coincidență ...

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  02 Noiembrie 2020, 20:44

si daca esti multimilionar trebuie sa fii neprofesionist ,pai atunci de ce mai joaca fotbal, sa traiasca cu banii facuti din MLS.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează