FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Infratiti

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2007 00:00

Cei 250 de fani ai "ciinilor" s-au distrat inaintea meciului alaturi de suporterii lui Elfsborg. Linistea vietii din Boras i-a cuprins si pe fanii lui Dinamo. Care au renuntat la atitudinea razboinica si au fraternizat inaintea partidei cu suporterii lui Elfsborg, distrindu-se impreuna cu ei. Un grup de 15 romani au venit la hotelul "ciinilor" cu doua ore inainte de plecarea echipei spre stadion. Acolo au dat nas in nas cu citiva sustinatori ai suedezilor, echipati corespunzator, in culorile galben-albastre ale tarii lor.

Cele doua tabere s-au imprietenit repede, au facut schimb de accesorii cu insemnele cluburilor, au cintat si au facut poante, intilnirea terminindu-se cu hohote de ris.

Apoi, dinamovistii au facut legea, fonic, pe Boras Arena. Asta doar pina cu o jumatate de ora inainte de meci, cind stadionul avea numai citeva mii de oameni. Cu trompete, cu steaguri, cu strigate, ros-albii au incercat sa se impuna. Suedezii au venit agale spre tribune, intimpinati aici de cintecele "ciinilor" pe fondul muzicii disco. In preajma startului intilnirii se adunasera 11.000 de oameni in tribune, iar in sectorul galeriei lui Elfsborg bannere uriase, galben si negre, au acoperit intreaga zona. Ca la un semn, o data cu imnul echipei ce se auzea din difuzoare, toti spectatorii s-au ridicat si au inceput sa aplaude ca la teatru.

Dinamovistii, vreo 250, incalziti si de palinca adusa din tara, au incercat apoi pe durata partidei sa isi faca auzite vocile printre generoasele aplauze ale scandinavilor.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează