FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 2-5

Înfrîngerea cu Viitorul, 2-5, intră în istoria neagră a Stelei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 19 mai 2013 22:23

Înfrîngerea cu Viitorul, 2-5 va intra în istoria neagră a Stelei, chiar dacă roş-albaştrii nu mai aveau nici o miză, fiind deja campioni.

Ultima oară cînd Steaua a primit 5 goluri pe teren propriu într-un meci din campionat a fost acum 17 ani, în partida pierdut că FCM Bacău, 1-5. Şi în acest sezon trupa lui Reghe a suferit o corecţie serioasă acasă, 1-5 cu Stuttgart în grupele Europa League.

Cel mai recent eşec al roş-albaştrilor cu 5 goluri primite, însă în deplasare, este derby-ul cu Rapid, din 18 aprilie 2010.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ahile
ahile  •  20 Mai 2013, 11:49

Blat clar, s-a vazut din satelit. Becali si jumatate de echipa stiau sigur de el. Pacat ca am stricat tot ce am construit un sezon intreg. Eu ma ofticam si boul de Becali radea ca proasta in targ la golurile Viitorului.

dtdr
dtdr  •  20 Mai 2013, 02:42

Mare parte din istoria stelutzei este NEAGRA, iar campionatul Romaniei este O MARE GAINARIE, imaginea in oglinda a conducatorilor !

durul
durul  •  20 Mai 2013, 00:30

mizerie pe fata, voi aveti tupeul sa vorbiti de OTELUL ? rusine mare ,ia-ti palmiero boul acasa si du-l s-o antreneze pe sor-ta ,alta proasta si ingalata ca si tine ,ca si mata care umbla muci de beata prin televiziuni !poate astazi va aduna pe toti la puscarie ,nenorocitilor !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează