FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Ingredientul-minune folosit de Neagoe pentru transformarea lui Sepsi! Clasamentul pe care îl conduc covăsnenii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 16:54

Anul 2018 este unul aproape perfect pentru Sepsi Sfântu Gheorghe și Eugen Neagoe. După ce s-au salvat de la retrogradare în sezonul trecut, covăsnenii au un început de sezon 2018-2019 excelent și obiectivele sunt tot mai îndrăznețe.

Doar 20 de jucători!

Iar unul dintre ingredientele parcursului foarte bun este omogenitatea, antrenorul Eugen Neagoe folosind în acest an doar 20 de jucători. Sepsi se află în vârful topului legat de numărul de jucători utilizați.

Hermannstadt și Gaz Metan vin din urmă, cu 21 de jucători. În coada ierarhiei se situează FC Voluntari. Ilfovenii au 30 de jucători folosiți în 9 etape, o posibilă explicație pentru numărul jenant de puncte obținute: 3.

6 prezenți în fiecare meci

Sepsi are în acest moment șase jucători care au început în echipa de start fiecare meci. Este vorba despre Niczuly, Jovanovici, Sato, Vașvari, Fulop și Tandia. În timp ce Viera, Velev și Drăghici au 8 apariții din 9 posibile în primul "11" ales de Neagoe. De fapt, Eugen Neagoe a folosit același portar, aceeași linie de fund și același mijloc în 7 din nouă meciuri. Când începi să rostești echipa de start a lui Sepsi, nu greșești în 80% din cazuri dacă spui Niczuly, Moura, Viera, Jovanovici, Sato, Vașvari, Velev.

7.700.000 €este cota pe transfermarkt a lotului antrenat de Neagoe 

Schimbări doar în ofensivă!

Singurul compartiment unde Eugen Neagoe mai operează schimbări este cel ofensiv. Acolo a tot testat. Fie a început cu Drăghici în dreapta, fie a ales să joace cu Mensah sau Hamed. În centru a jucat Fulop în 8 din 9 meciuri, iar pe stânga a fost mutat fie Drăghici, fie Tandia și de cele mai multe ori Nouvier. Atacul i-a aparținut lui Tandia în 6 din 9 meciuri. În restul de 3 meciuri a apărut Simonovski.

4
este locul ocupat de Sepsi după 9 etape, cu 15 puncte, sub FCSB, Astra și CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2018, 11:55

Neagoe se vede ca a fost secundul lui Piturca, a avut de unde sa invete meserie...este printre cei mai buni antrenori din Liga 1, a facut o echipa noua la Sepsi si se lupta pentru play-off...felicitari Neagoe!

st.il.
st.il.  •  26 Septembrie 2018, 22:11

O echipă frumoasă , un antrenor inteligent , o galerie admirabilă !. Sper să aibe și constanță ptr. că îi văd serioși și foarte hotărâți . De luat aminte și ptr. alții , mult mai galonați !. Bravo !...

gicab
gicab  •  26 Septembrie 2018, 17:49

Și eu care credeam ca e profesionalismul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează