FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îngrijorător! Mijlocașul de care depinde FCSB e în regres și ar putea pune în pericol și naționala: "Ce rost mai are?"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 00:00

Mijlocașul Mihai Pintilii e în regres față de sezoanele trecute, o scădere pe care o ilustrează și frecvența îngrijorătoare cu care încasează cartonașe galbene!

FCSB suferă când lipsește Pintilii, "adevăratul lider din vestiar", așa cum îl consideră MM Stoica. Aprecierea managerului nu-i garantează mijlocașului păstrarea la infinit a formei care l-a consacrat. Mihai are evoluții mai slabe decât în sezoanele trecute și, în general, tot randamentul lui e în scădere.

La aproape 33 de ani, mijlocașul a mai pierdut din viteză. Nu era nici înainte un fotbalist rapid, așa că îngreunarea vitezei de reacție vine la pachet cu falturi mai dese și mai dure. Automat și cu cartonașe. În acest sezon are 8 "galbene" în 12 meciuri! O dată a luat două pe meci, când FCSB a remizat cu Sporting la Lisabona, 0-0.

"Eu, dacă aș fi selecționer, nu m-aș mai convoca la națională! Ce rost mai are? Sunt prea bătrân! Să aducă tineri, cu care se poate construi un viitor!"
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

Detalii despre schimbarea din prestațiile lui Mihai Pintilii și cum influențează asta strategiile lui Dică și Contra aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2017, 08:34

O DAM PE BOCETE,CATE MARI REZULTATE S-AU OBTINUT CU ACEST CIOLANAR SI VOM RAMANE FARA ELE IN VIITOR,cimitirele sunt pline de oameni de neanlocuit.......

sexilian
sexilian  •  30 Septembrie 2017, 08:31

folositi va rog doar superlative cand vorbiti de reprezentanti ai putinarimii,asa se poarta ca de nu,ramaneti cu foamea-n gat,LINGAILOR.......

nebraska
nebraska  •  30 Septembrie 2017, 06:33
Postat de agiler pe 30 Septembrie 2017, 03:39

E doar un mizerabil suporter al unei echipe mizerabile.

Asa esti,te stim.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează