FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FARUL 0-1

Îngropaţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

După eşecul de azi, nemţenii simt din nou fiorii reci ai retrogradării

Partida de sub Pietricica a început neaşteptat. Deşi înaintea meciului declarau că i-ar mulţumi şi o remiză, constănţenii au atacat încă din start. Urmare firească, au şi deschis repede scorul (minutul 7), căpitanul Şchiopu transformînd fără emoţii penalty-ul obţinut de Voiculeţ.

Semnalul trezirii din somn a moldovenilor l-a tras Marius Croitoru, acestuia devenind filtrul majorităţii acţiunilor ofensive ale Ceahlăului. Din piciorul ex-stelistului au plecat şi singurele ocazii ale amfitrionilor din prima repriză, însă Doicaru (29) şi Bădescu (41) le-au irosit cu seninătate.

"Rechinii" au stat în majoritatea timpului la cutie, încercînd să lovească decisiv pe contraatac. La o astfel de acţiune, Gerlem (61) putea închide meciul, dar şutul tău a greşit cu puţin ţinta. Goana după egalare a gazdelor a continuat, însă nici norocul, nici arbitrul Martiş, care nu le-a acordat penalty-ul solicitat (65), nu i-a ajutat. Uşor-uşor, trupa lui Hizo şi Ştefan alunecă iar pe tobogan spre liga secundă, cum s-a întîmplat şi sezonul trecut. Atunci, scăparea a venit de la Delta Tulcea. Acum cine-i mai salvează?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
 •  01 Martie 2008, 00:33

sa se modifice regulamentele: 1. la 15 faulturi ale unei echipe: se opreste meciul ...este chemat antrenorul si se solicita eliminarea la alegere a unui jucator. astfel se sanctioneaza acele faulturi de fragmentare a jocului, caracteristice echipelor mici, cu aparare slaba. 2. sanctionarea celor care prin faulturile comise scot jucatori adversi din activitate pentru perioade mai lungi astfel: cel vinovat de accidentarea unui oponent va fi suspendat pana la revenirea celui accidentat, dar nu mai mult de 6 luni (nu uitati de faultul lui semedo la plesan ... plesan a stat jumatate de an, iar semedo a adus victorii pentru echipa lui). 3. la 5 faulturi comise de acelasi jucator, pe perioada unei partide, sa fie eliminat, acesta fiind considerat "depasit de situatie" (similar k.o. tehnic din box). eventual sa se accepte schimbarea lui.

 •  29 Februarie 2008, 23:58

claudiu sa moara mama ta ba vito ! CU FARUL PANA LA MOARTE! bravo baieti !

 •  29 Februarie 2008, 23:56

Bani!... dak va asteptati la ceva fantastaic va inselati... o metoda de facut bani incet incet... dar fara risc .tot ce iti trebuie este RABDARE si sa fii convins ca dupa o luna, doua ,trei(depinde cum te misti) incep sa faci niste bani mai seriosi accesati linkul: ://b*u*x*.to/?r=mihaid (fara cele 3stelute) metoda e simpla dai vizualizezi niste pagini timp de 30 sec si primesti 1cent pt fiecare... faci un cont (dureaza 1 min)... apoi dupa ce te loghezi dai la surf ads si incepi sa vizualizezi reclamele(15 la nr) de acolo(30sec pt fiecare). convinge si alte persoane ca se pot face bani asa si cand cei convinsi de tine acceseaza o reclama primesti si tu suma de o primeste el. dak vrei poti sa-ti cumperi membri fara sa mai stai sa cautzi(dar asta mai tarziu cand esti sigur de acest simplu site).

Vezi toate comentariile (20)
Comentează