FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Înjunghiat în abdomen! » Samoel Cojoc a fost atacat cu un cuţit la Galaţi: acum e în afara oricărui pericol!

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 20:20

Fotbalistul a fost implicat într-o încăierare, a ajuns la Spitalul Judeţean Galaţi unde a fost operat: "plagă înjunghiată nepenetrantă", explică medicii.

"E vacanţă. Ne simţim bine" era mesajul unanim, pe facebook-ul fotbaliştilor gălăţeni, în ultimele zile. Starea de relaxare după încheierea campionatului s-a întrerupt brusc ieri: Samoel Cojoc, fundaşul dreapta al campioanei din 2011, a fost înjunghiat în abdomen! Sursele Gazetei povestesc: "Sami era, la miezul nopţii de luni spre marţi, împreună cu fraţii săi, în cartierul Micro 40 din Galaţi. S-a încăierat cu un alt grup şi Sami a fost înjunghiat în burtă!".

"În 2-3 zile scapă"
Scenariul e confirmat şi de surse din Poliţie, care adaugă că "persoanele implicate se aflau în stare de ebrietate". Neoficial, fotbalistul ar fi fost cel care a pornit conflictul! Fundaşul a fost dus imediat la Spitalul Judeţean Sf. Andrei, alături de doi membri ai celuilalt grup, răniţi la nivelul mîinilor.

Cojoc a fost operat la abdomen. "E în afara oricărui pericol", au menţionat surse medicale. Cojoc le-a interzis medicilor să acorde detalii. A făcut-o însă Narcis Răducan, preşedintele gălăţenilor, care l-a vizitat la spital: "În 2-3 zile va fi externat. A fost în legitimă apărare!".

Cojoc, omul-problemă
În septembrie 2011, antrenorul de atunci al Oţelului, Dorinel Munteanu, i-a exclus din lot pe Cojoc şi Antal. "Au comis acte de indisciplină pe care nu putem să le acceptăm. În cazul lor nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, se pare că nu au învăţat nimic din experienţa trecută", declara "Munti". Decizia a venit în urma mai multor escapade bahice ale celor doi fotbalişti.

"Samoel ne-a spus că şi-a apărat fraţii care au intrat într-o altercaţie. Îl aşteptăm la antrenamente cînd reluăm pregătirea" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  05 Iunie 2013, 16:20

IS ASTA O FI SLAB DE GURA :p

lollol
lollol  •  05 Iunie 2013, 01:23

injunghiat de imperator cu un cui ruginit pentru ca a refuzat sa-i dea 50 de bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează