FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, LUNI, 20:30, ANTENA 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Înlocuitor pentru Issa Ba » Cornel Ţălnar a recomandat un mijlocaş pe care îl vede titular în 2013 în echipa ”cîinilor”

Selagea s-a pregătit în vară alături de Dinamo
Selagea s-a pregătit în vară alături de Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 21:04

Cum senegalezul e dispărut, iar Boubacar a pierdut din elanul începutului, dinamoviştii vor să-l aducă din iarnă pe Ciprian Selagea, mijlocaşul Bihorului


"Cîinii" caută încă un mijlocaş central: credeau că l-au găsit fie în persoana lui Issa Ba, fie în a lui Boubacar, după plecarea lui Djakaridja Kone la Evian, însă nici unul dintre actualii dinamovişti n-a dat randamentul dorit de către şefi. Astfel că oficialii vor să se mai întărească la acest nivel şi vor să-l aducă pe Ciprian Selagea, 22 de ani, de la FC Bihor. Jucătorul orădenilor poate să lovească balonul cu ambele picioare şi are şi posibilităţi defensive, nu doar ofensive. Doar că afacerea nu se poate perfecta pînă la iarnă, mai ales că bihorenii (locul 7), preluaţi de cîteva zile de Claudiu Niculescu, vor să atace din plin unul dintre primele două locuri în Seria B2, pentru a reintra în calculele promovării.

S-a pregătit în vară cu Dinamo
Roş-albii ar fi putut să-l aibă în acest moment pe Selagea în propria curte. Fotbalistul a făcut pregătirea de vară sub comanda lui Dario Bonetti, a dat randament, italianul ar fi dorit ca mijlocaşul să rămînă în lotul lărgit, aşa cum s-a întîmplat şi cu Steliano Filip, care între timp a prins tot mai frecvent echipa roş-albilor. Doar că Selagea a plătit, nevinovat, pentru un incident în care n-a fost implicat!

Un alt jucător venit de la Oradea, Markus, s-a bătut cu Bălgrădean, chiar înainte de Supercupă, şefii au decis să renunţe la atacant, iar Selagea a fost nevoit să se întoarcă şi el la FC Bihor. Întrucît, conform înţelegerii dintre cluburi, Dinamo ar fi trebuit să-i transfere pe amîndoi fotbaliştii. Acum, Selagea aşteaptă prima pauză de mercato ca să i se îndeplinească visul.


1 gol în 4 meciuri a marcat Selagea pentru FC Bihor în 176 de minute în acest sezon de liga secundă

2.000 de euro este salariul fotbalistului de 22 de ani la echipa orădeană


Amical cu Clau-gol
Dinamoviştii vor să accepte propunerea unui meci amical cu noua formaţie a lui Claudiu Niculescu, FC Bihor, mai ales că aceasta este finanţată de către Marius Vizer, un apropiat al şefilor "cîinilor". În funcţie de programul roş-albilor, partida ar urma să se dispute la Oradea, mai ales că în oraş este unul dintre cele mai puternice fan-cluburi ale "cîinilor" din România.

Axente şi Scutaru nu mai au bani
În Ştefan cel Mare nu toţi jucătorii şi-au primit salariile la fel. Există restanţe la toţi jucătorii, numai că unii sînt plătiţi cu o lună înaintea altora. Cristi Scutaru şi Mircea Axente sînt din categoria celor care nu au văzut nici un ban de cînd au semnat cu Dinamo, cei doi primind doar 5.000 de euro, adică un sfert din prima pe care trebuiau să o încaseze la semnătură. În curînd se vor face trei luni de cînd cei doi nu au fost plătiţi şi pot deveni liberi de contract.

1.500 de bilete vîndute
Dinamoviştii nu s-au înghesuit să-şi achiziţioneze tichete online pentru partida cu Pandurii Tg. Jiu, de luni, ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe Antena 1 şi DolceSport. De ieri, suporterii îşi pot cumpăra bilete de la casele arenei din Ştefan cel Mare, dar şi de la Arena Naţională. Casele vor fi deschise zilnic între orele 10:00 - 17:00, iar în ziua meciului pînă la ora startului partidei. Preţurile biletelor: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 100 lei VIP 2, 150 lei - VIP 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
pav_elos
pav_elos  •  30 Septembrie 2012, 06:07

bonetii e de vina pentru tot,iar fraierii de actionari ca il tin in brate.il avem pe raphael stanescu la dinamo2,de ce nu il aduc la prima echipa?si trebuie schimbat sistemul asta idiot bai italian penibil ce esti.avem virfuri autentice,danciulescu si cristea,cu 4 mijlocasi in spate,asa trebuie jucat.bonetii e praf la fotbal bai oameni buni.cind vom umple si noi national arena asa cum fac stelistii?haiii dinamoooooooo.

calinescu_
calinescu_  •  29 Septembrie 2012, 18:02

TALNAR DA LA DINAMO TOATE REBUTURILE .....!!!! PE NICUSOR STANCIU SI PE GROZAV I-A DUS LA ALTII ....!!!! LA DINAMO ,PANA SE FACE ROST DE BANI , TREBUIE ADUS DE URGENTZA GIANI KIRITZA .....!!!!! DACA NU SE ADUCE UN INCHIZATOR RISCAM SA NE FACEM DE RAS ....!!!! O ECHIPA SOLIDA NE POATE BATE USOR LA UN SCOR FLUVIU ...!!!!!

xzx
xzx  •  29 Septembrie 2012, 14:55
Postat de saviola2_8 pe 29 Septembrie 2012, 10:01

Mi-e mila de dinamo, chiar imi pare rau, daca lucrurile merg tot asa ..si nu e nici o ironie,imi doresc o rivalitate puternica la nivel fotbalistic intre steaua si dinamo.Imi aduc aminte cum 2-3 luni cand ma contram cu unii amici, dinamo nu investeste deloc, actionarii arunca praf in ochi suporterilor ba cu tineri, ba cu noi proiecte s/.a.m.d. Adevarul e ca daca la dinamo nu se vor face investitii urgente e jale mare , cu ucatori din ligile africii si liga ts din romania plus tineri( nu toti atat de talentati cum cred unii) nu ai cum sa faci performanta.Boneta personal nu-mi place dar sincer nu cred ca e vina lui pentru ceea ce se intampla acolo.E vina celor care `baga` bani.

ce suflet de mama sovietica ai milosule))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează