FOTBAL  »  Superliga  »  MANEA PRIMEŞTE ÎNTĂRIRI

Înlocuitor pentru Moraes » Ionuţ Bîlbă va semna cu Gloria Bistriţa!

Ionuţ Bîlbă
Ionuţ Bîlbă

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 14:51

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a anunţat astăzi că i-a găsit înlocuitor lui Junior Moraes.


Fostul atacant al lui Poli Iaşi, Ionuţ Bîlbă (29 de ani), ultima dată la FC Botoşani, va semna cu Gloria Bistriţa un contract valabil cel puţin pînă în vară.

"Va veni un atacant masiv, care cîndva a fost o mare promisiune", a declarat preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, imediat după ce a ieşit din Adunarea Generală a LPF.

Bîlbă va trebui să-l înlocuiască pe golgeterul Gloriei, Junior Moraes, cu 8 reuşite în tur pentru "vampiri". Brazilianul a fost transferat zilele trecute în Ucraina, la Metalurg Doneţk. Între 2002 şi 2010, Ionuţ Bîlbă a marcat 45 de goluri pentru Poli Iaşi, în 172 de partide disputate.
Bistriţa mai testează în aceste zile alţi patru atacanţi: italianul Simone Cavalli (ex-Modena, 32 de ani), brazilianul Hudson Sousa Abreu (24 de ani), portughezul Geovany Campos (26 de ani) şi argentinianul Damian Prosperi (21 de ani), ultimul refuzat de Gaz Metan Mediaş.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează