FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Insider în lojă » Incredibilul Becali înaintea golului lui Rusescu: "Vali, dă-le sms să facă schimbare!”

Becali s-a distrat în lojă, după care a vorbit la televiziunile de sport mai bine de două ore
Becali s-a distrat în lojă, după care a vorbit la televiziunile de sport mai bine de două ore

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 10:40

Becali l-a desfiinţat pe Rusescu înaintea golului şi s-a enervat rău cînd l-a văzut pe Chiricheş fundaş dreapta. CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO de la U Cluj-Steaua 0-1!

Gigi Becali a fost în dubiu pînă sîmbătă: "Să mă duc la meci sau la Parlamentul European?". A ales meciul, pînă la urmă. Oricum, la Bruxelles nu s-ar fi distrat ca la Cluj, unde i-a şocat pe toţi cei care au urmărit partida U - Steaua din loja în care s-a aflat şi el. Printre ei a fost Corin Cindrea, preşedintele lui Gaz Metan, care le-a povestit ieri unor apropiaţi experienţa pe care a trăit-o.

Stelistul le-a cerut întîi şefilor ardeleni, care se aflau în vecinătatea lui, să se comporte civilizat: "Facem o înţelegere: fiecare se bucură la golurile lui, da? Ca să nu ne enervăm unii pe alţii!". Gigi a plecat din Ştefan cel Mare în timpul unui derby cu Dinamo din cauza asta: "Nu se poate vedea un meci în asemenea condiţii! Agathon cu restul din loja lui Dinamo ţipă nonstop!". Cum s-a comportat el la Cluj? "A început să zbiere imediat ce a început meciul", a povestit martorul.

"Nea Gigi, mereu ţi-a plăcut Rusescu!"
Becali s-a aprins cel mai tare la acţiunile lui Rusescu, dar nu fiindcă ar fi avut încredere în golgeterul echipei lui. "Nu-l mai suport pe bezmeticul ăsta! Uitaţi-vă la el: e un bezmetic care strică toate fazele!". Raul a marcat însă golul victoriei. Patronul a ţipat şi după reuşită: "Da! Da! Este, mă! Ce v-am zis eu că e superfotbalist ăsta!". "Aşa e, aşa e!", au confirmat Luţu şi Argăseală. "Luţule, vino, mă, şi stai numai lîngă mine, să vadă lumea că te respect!", l-a încurajat patronul pe fostul fotbalist.

Deşi Steaua n-a avut mari emoţii, fiindcă U a jucat slab şi a periclitat doar pe final succesul roş-albaştrilor, ceva tot l-a enervat pe Gigi. El n-a mai rezistat cînd l-a văzut pe Chiricheş fundaş dreapta: "Băi Vali, dă-i, mă, sms să-l mute înapoi în centru!". Ilie Stan îl trimisese pe Chiricheş în bandă fiindcă rămăsese deja fără doi fundaşi dreapta, Martinovici şi Prepeliţă, accidentaţi din primele minute. "Vali, zi-i, mă, să facă rocadă cu Iliev, să joace bulgarul pe dreapta!". "I-am dat mesaj!", a răspuns angajatul.

"Zece milioane. Patruzeci de milioane!"
Dar apărarea a rămas cu Vlad lateral şi cu Iliev stoper. Lui Becali nu-i plăcea că fotbalistul adus de la Pandurii nu juca pe postul lui de bază. Însă s-a entuziasmat la fiecare intervenţie a lui: "Zece milioane! Ce zece?! Patruzeci de milioane, atît iau pe ăsta! E jucător mare de tot!".

"Am tremurat un pic în ultimele minute, cînd a atacat mai mult U", avea să povestească Becali după ce a ieşit de pe stadion. Cum a scăpat de emoţii? Martorul care a urmărit partida din loja lui: "Gigi a început să cînte ca în biserică imediat după ce a fluierat Tudor finalul, nişte cîntece despre biruinţă, dar exact ca în biserică!".

"Cred că vom cîştiga titlul. Mi-a zis-o şi Porumboiu, care probabil ştie de la Sînmărtean, care şi-a dat seama că am echipă prea bună!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Cine zice că aş putea lua 10 milioane de euro pe Chiricheş e nebun! Păi, ăsta e cel mai bun fundaş din Europa! Cum să facă doar 10 milioane?!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Nu-mi mai doresc linişte, asta e viaţa la Steaua... Încerc să cîştig meciurile, atît" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Martinovici e în ghips, "Prepe" află azi

După ce a suferit o entorsă la meciul cu Universitatea Cluj, lui Novak Martinovici i-a fost imobilizată glezna stîngă într-o atelă ghipsată. Celălalt jucător cu probleme, Andrei Prepeliţă, va afla astăzi cît de gravă este accidentarea sa. Cel mai probabil, şi mijlocaşul are o entorsă de genunchi, însă cei din staff-ul stelist se tem să nu-i fie afectate şi ligamentele, ceea ce ar duce la o absenţă mai îndelungată. Cei doi ar putea absenta de pe gazon circa o lună.

Narcis a inspectat Ghencea
Directorul sportiv Narcis Răducan a fost ieri în Ghencea pentru a vedea cum se prezintă baza. "Condiţiile sînt excelente. Vestiarele au rămas la fel de bine întreţinute, terenul de joc este mai bun decît cel pe care am jucat la Mioveni şi la Cluj. Şi terenurile de antrenament sînt foarte bune!", a spus Răducan la Digisport. Încă nu e clar dacă Steaua doar va juca partidele oficiale în Ghencea sau se va şi antrena acolo sau va continua să o facă la Mogoşoaia.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (29)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 Martie 2012, 22:47

Eu zic ca ar trebui sa-l si cantareasca pe Chipciu, ca sa stie exact cat ia pe el... Ce sa zic, ma minunez si eu. Nu doar Steaua, dar noi, ca societate am ajuns unde am ajuns pentru ca e plin de mici Becali peste tot. Incompetenti, grobieni, increzuti, smecheri, inchipuiti...

doru_gaz
doru_gaz  •  14 Martie 2012, 22:17

Paranoia asociata cu obedienta si cu lipsa de personalitate ! Jenant si penibil , de fapt tot asa zisul staf e un fel de Lutu multiplicat , niste incovoiati si fomisti ! Ar fi o mare minune ca Steaua sa ia titlul anul acesta si chiar in anii viitori , avand formula asta de "management" ! Mare pacat , lotul este de prima clasa !

sibelius
sibelius  •  14 Martie 2012, 16:27
Postat de crystyanbet pe 14 Martie 2012, 12:46

cand zici steaua zici BLATURI(VALIZE,BRICHETE,PATRONI PRIETENI CARE CEDEAZA MECIURILE,JUCATORI ADVERSI CUMPARATI,ARBITRII CUMPARATI,PARIURI)

Tocmai capra CFR-ului vorbeste? Da, stim, voi stati capra din orgoliu, nu pe bani.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează