FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA Y STRANIERI

Insista cu Giuly

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2007 00:00

Pentru a convinge Roma sa-l dea pe Chivu, Barcelona il propune iar in pretul transferului pe francezul refuzat initial de italieni

Barcelona simte ca a pierdut teren in cursa cu Inter pentru transferul atit de incurcat al lui Chivu. si cum nu vor sa supraliciteze peste 14 milioane de euro cash, catalanii s-au intors iar la Giuly, insistind ca Roma sa-l accepte in pretul afacerii pe francezul refuzat din cauza virstei (31 de ani) si a salariului ridicat, 2,7 milioane. Aceasta ultima oferta ar urma sa fie discutata azi de oficialii "giallorossi" cu reprezentantii spaniolilor, Beguiristain si Sorriano, si cu impresarul Ioan Becali, sustine "Sport", care scrie ca Giuly nu mai intra in planurile antrenorului Rijkaard.

Barca e pregatita insa si in cazul in care fundasul roman va alege pe Inter. Varianta Gabi Milito prinde tot mai multa contur. Argentinianul, pentru care Zaragoza cere 18 milioane, la fel ca pretentiile Romei pentru Chivu, are avantajul ca vrea salariu mai mic decit cele 4 milioane solicitate de agentii Becali. Chiar si fanii catalanilor il apreciaza mai mult pe Milito. In sondajul lansat de "El Mundo Deportivo" in privinta stoperului dorit, Cristi are numai 33% din voturi, fata de 49% Milito, in timp ce cititorii lui "Sport" il prefera pe argentinian in proportie de 60 la suta.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează