FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Insistă la Nistor » CFR Cluj vrea să îl transfere cu orice preţ pe mijlocaşul Pandurilor

Nistor a venit la Tîrgu Jiu în 2010, după desființarea lui Inter Curtea de Argeș
Nistor a venit la Tîrgu Jiu în 2010, după desființarea lui Inter Curtea de Argeș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 21:21

Clujenii au acceptat doleanţele Pandurilor pentru mijlocaşul ofensiv de 25 de ani, iar afacerea depinde de cum se va finaliza participarea gorjenilor în Europa League.

Fosta campioană vrea să-l convingă cu orice preţ pe mijlocaşul Pandurilor, Dan Nistor, să accepte un contract pe 3 sezoane, iar afacerea e în curs de perfectare. Totul e legat de participarea oltenilor în Europa League, caz în care Nistor ar putea ajunge abia după tururile preliminare la Cluj dacă va accepta şi salariul anual de 150.000 de euro pe sezon.

Clujenii au acceptat doleanţele Pandurilor, extremele Hora, 24 de ani, şi Nicoară, 25 de ani, urmînd să fie cedate definitiv plus o sumă de bani, cifrată la 200.000 de euro. "Pista Nistor nu a fost abandonată niciodată de clujeni, chiar dacă Paszkany a declarat public că nu e interesat de mijlocaşul gorjenilor. În fapt, au acceptat termenii înţelegerii, dar acum mingea e la Pandurii", a explicat o sursă apropiată afacerii.

De cealaltă parte, preşedintele Marin Condescu nu renunţă la ideea să-l vîndă pe Nistor în străinătate pentru minimum 1,5 milioane de euro, mandatîndu-l pe impresarul Lucian Marinescu să găsească şi o altă formaţie decît Malaga, care nu a făcut nici o ofertă concretă.

5 goluri în 30 de meciuri a izbutit Nistor în acest sezon de Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
cfrclujole
cfrclujole  •  18 Mai 2013, 20:36
Postat de old_shatterhand pe 15 Mai 2013, 19:26

Club serios ce sa mai...un an in varf unu in rahat unu in varf unu in rahat..lasa ca de acum o sa va bateti doar la locul 10.

Bai, dar destept mai esti!....Lasa ca in sezonul viitor luam iarasi campionatul doar asa in ciuda voastra!:))

old_shatterhand
old_shatterhand  •  15 Mai 2013, 19:26
Postat de elsopotyi pe 15 Mai 2013, 13:17

Daca e destept vine la un club serios la cfr.

Club serios ce sa mai...un an in varf unu in rahat unu in varf unu in rahat..lasa ca de acum o sa va bateti doar la locul 10.

elsopotyi
elsopotyi  •  15 Mai 2013, 13:17

Daca e destept vine la un club serios la cfr.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează