FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

Inspirația lui Contra! Surprizele antrenorului dinamovist au eclipsat meciul cu CFR! Patrick Petre, cel mai slab "câine"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 08:38

Dinamo s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, 2-0, după un meci controlat de echipa lui Cosmin Contra, care a obținut prima victorie în play-off.

Contra a început cu Rivaldinho și Cerniauskas titulari, iar cei doi jucători au strălucit contra clujenilor. Alături de Nemec, atacantul brazilian și portarul a fost cei mai buni jucători de pe teren. Fiecare dintre ei a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Patrick Petre și Dan Nistor, jucători căzuți în dizgrația lui Contra. Cei doi au jucat slab și au fost notați cu 5.

Cei mai slabi jucători ai meciului au fost clujenii Rus, Nascimento, Antal și Nouvier. Fiecare a fost notat cu 4.

Contra a primit nota 7, în timp ce Miriuță a luat nota 5.

1234

255

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
jim_raynor
jim_raynor  •  06 Aprilie 2017, 17:07
Postat de cainelup pe 06 Aprilie 2017, 15:14

Lui Nistor i-a cazut vreo caramida-n cap ?! De cateva meciuri paseaza numai la adversar si sta efectiv cu mingea, pana i-o ia adversarul.

asa e, cel putin in meciul din cupa cu oltenii a jucat dezastruos, a pierdut o sumedenie de mingi!

cainelup
cainelup  •  06 Aprilie 2017, 15:14

Lui Nistor i-a cazut vreo caramida-n cap ?! De cateva meciuri paseaza numai la adversar si sta efectiv cu mingea, pana i-o ia adversarul.

fangigi
fangigi  •  06 Aprilie 2017, 14:53
Postat de dora pe 06 Aprilie 2017, 10:29

CFRul a jucat surprinzator de slab - mult sub jocul cu Craiova. Le-au fost blocate culoarele de patrundere, inteleg...dar chiar nici un sut periculos din afara careului, tot meciul ?

Contra le-a blocat foarte bine culoarele si jucatorii periculosi, dar totusi ieri ceferistii din pacate nu au aratat ca o echipa de play-off!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează