FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Instalată la Hermannstadt, Anamaria Prodan laudă un antrenor din noua generație: „Este tezaur naţional, nu cred că cineva mai poate face vreodată ce a făcut el”

Anamaria Prodan îi prevede o carieră impresionantă lui Adrian Mutu +49   FOTO
Anamaria Prodan îi prevede o carieră impresionantă lui Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 21:34

În ziua în care a devenit membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt, Anamaria Prodan l-a complimentat pe Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21. 

Anamaria Prodan e pusă pe fapte mari la Hermannstadt. Agentul de jucători a discutat astăzi cu antrenorul Vasile Miriuță și oamenii din conducere. Postul acestuia nu este în pericol, chiar dacă Anamaria are un favorit în fotbalul românesc. 

Anamaria Prodan e impresionată de Adi Mutu

„Adi este un tip foarte serios. Lumea asociază imaginea lui Adi cu ce s-a întâmplat acum 1000 de ani. Fiecare greşeşte în viaţă, fiecare este tânăr şi este teribilist, dar Adi este un antrenor cum puţini se nasc. Eu am avut plăcerea să-l văd pe Adi antrenând şi să-l văd pe Adi cum interacţionează cu jucătorii, este un antrenor pe care îl iubesc cu patimă jucătorii, un antrenor atât de respectat, care a făcut istorie”,a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport. 

Instalată la Hermannstadt, Anamaria Prodan laudă un antrenor din noua generație: „Este tezaur naţional, nu cred că cineva mai poate face vreodată ce a făcut el”

Anamaria Prodan: „Mutu e o valoare națională”

„Noi nu ştim să ne respectăm valorile. Adi Mutu este valoare naţională, în momentul ăsta el este tezaur naţional. Ce a făcut omul ăsta nu ştiu când mai poate cineva să facă vreodată. Deci d-asta spun că Adi era şi este de selecţioner şi este şi de preşedinte şi este un tip atât de polivalent şi atât de bun din toate punctele de vedere încât eu sunt tare mândră că e familia mea”, a concluzionat agentul de jucători.

35 de goluria marcat Adrian Mutu în tricoul primei reprezentative a României

VIDEO / Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan:

Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite: „Laurențiu îmi aduce dimineața flori și seara smântână și ouă” + „Gigi Becali îmi dă teste din cărțile scrise de preoți”

Rebecca Prodan, fiica cea mare a Anamariei, a devenit numărul 1 la Hermannstadt » Este cea mai tânără conducătoare de club din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
yonkers
yonkers  •  04 Iunie 2020, 14:07

Apare nou Scornicesti...

n_au
n_au  •  04 Iunie 2020, 09:42

Are o geaca cu dolari :)))))) OMG! Ce penibila!

1507057976284888
Piti Balzabucu  •  04 Iunie 2020, 07:10

Dintr-un drogat , bețiv si curvar nu are cum sa iasa un antrenor bun.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează