FOTBAL  »  Superliga  »  INSTAT

Cifrele InStat surprind după etapa a 9-a » „11”-le ideal al rundei + Echipa care le-a luat fața lui CFR Cluj și FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 12:03 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 12:39

După CFR Cluj – CSU Craiova 1-0, ultimul meci din etapa a 9-a din Liga 1, InStat a publicat reportul rundei și cifrele jucătorilor.

Fc Voluntari, care a câștigat clar cu CS Mioveni, 4-0, a fost echipa vedetă a etapei și a avut cel mai mare index InStat, care însumează mai mulți parametri scanați. Ilfovenii au avut un indextde 248, depășindu-le pe CFR Cluj (243) și FCSB (237).

Rapid, cea mai ofensivă

Rapid, învinsă de Gaz Metan, a fost cea mai ofensivă echipă a etapei. Elevii lui Mihai Iosif au avut cele mai multe ocazii (8), cele mai multe șuturi (17), cele mai multe cornere (13).

Și Dinamo s-a remarcat, chiar dacă a pierdut acasă cu Botoșani (1-2), A inițiat cele mai mute atacuri (117) și a avut cel mai mare procentaj al duelurilor câștigate, 56% (107 din 185). 

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului, a fost cel mai bun jucător al etapei, cu un index InStat de 319.

Cei mai buni jucători ai etapei:

  1. Al. Albu (Rapid) – 319
  2. D. Popa (Chindia) – 313
  3. I. Gheorghe (Voluntari) – 310
  4. V. Găman (CSU Craiova) – 310
  5. J. Morais (Rapid) – 296

Pe lângă Albu, și Ionuț Larie a ieșit în evidență. Fundașul Farului a dat cele mai multe pase 110 (99 reușite) și a primit cele mai multe pase (77).

5 faulturia suferit Ciprian Deac, cele mai multe

În plus, în echipa etapei, alcătuită pe baza indexului, Rapid are doi jucători, chiar dacă a pierdut cu Mediaș, ca și CFR Cluj, în timp ce FCSB are doar unul.

Echipa etapei:  
Bălgrădean (CFR Cluj) – V. Crețu (FCSB), V. Găman (CSU Craiova), Turda (FC Argeș) , J. Morais (Rapid) – Al. Albu (Rapid) – Cr. Costin (Voluntari), I. Gheorghe (Voluntari), Petrila (CFR Cluj) – D. Popa (Chindia)

FCU Craiova, printre cele mai slabe ehipe

Deși Mutu s-a declarat mulțumit de cum a arătat echipa sa în meciul cu FCSB (0-1), cifrele nu-i dau dreptate. FCU Craiova a avut cele mai puține șuturi, 6 (unul cadrat), a câștigat doar 56 de dueluri (din 126) și a avut un index InStat de 208 (locul 12).

VIDEO Ștefan Gadola după victoria celor de la CFR cu CSU Craiova: „Se văd schimbări, au fost mult mai motivați”

Citește și: 

Iuliu Mureșan, deranjat că a fost „sărit” la negocierile cu Rednic » „Semnătura finală e la mine” + „Decât să fac asta, mai bine plec și îi las pe alții”

Porumboiu, reacție acidă despre acordul CFR Cluj - Balaj: „Se întoarce acasă. A stat în spatele vitrinelor, acum iese în față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
belane
belane  •  21 Septembrie 2021, 23:50

Bai puturosilor, lasati cifrele INSTAT si statistica de 3 lei si uitati-va la meciuri, asta va este meseria, asta cu hai sa vedem ce ne zic cifrele este un mod de a dribla responsabilitatea urmaririi unei partide unde iti formezi o opinie personala si apoi te mai poti uita si pe statistica insa a acorda credit total statisticii este o prostie totala pentru ca nimic nu bate ochiul format si experimentat al unui om de fotbal - statistica nu poate acoperi situatii care tin de plasament de pilda, de agresivitate pozitiva in teren (presing, efort eficient) sau de pilda interceptiile - un jucator degeaba imi are 7 interceptii intr-un meci daca 6 din ele vin ca urmare a unor pase simple laterale gresite fata de unul care are 2 interceptii ce provin dintr-o pozitionare si tackling eficient in situatii de contraatac sau dribbling o pirueta a la Zidane executata frumos ce scoate din joc 2 sau 3 jucatori, nu ca-i dribleaza ca dribleaza unul dar schimbarea brusca de directie creaza un avantaj superior intr-o parte a terenului (ex. faza lui Hagi din meciul cu Columbia de la primul gol cu mingea lasata printre craci simuland plecarea intr-o alta directie) fata de 3 driblinguri scurte facute lateral cu pasa inapoi

dodo001
dodo001  •  21 Septembrie 2021, 21:05

Găman a luat fața lui Burca? Burca a fost considerat omul meciului, om providențial în apărare, marcator , ma rog...faceți ce doriți...clasamentul spune altceva

bombon
bombon  •  21 Septembrie 2021, 13:06

Deci Burcă de la CFR, care a fost pe tot terenul, a dat gol si a mai avut o ocazie, iar echipa sa nu a luat gol, el fiind organizatorul apararii, nu este in echipa etapei. Ciudat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează