FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ţintă nouă pentru CFR Cluj » Încă un jucător de la Beira Mar ar putea ajunge la echipa lui Paszkany

Foto: zerozero.pt
Foto: zerozero.pt

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 19:29

Pe lîngă negocierile cu Ruben Ribeiro şi Nildo, CFR Cluj ar mai putea perfecta un transfer de la Beira Mar. Este vorba de mijlocaşul Helder Lopes, 24 de ani.

Conform abola.pt, cei trei jucători sînt foarte aproape de a semna cu CFR Cluj. Dacă interesul pentru Nildo şi Ruben Ribeiro era mai vechi, transferul lui Helder reprezintă o noutate.

Helder Lopes este cotat la 400.000 de euro şi evoluează ca mijlocaş dreapta. În ultimul sezon a jucat 20 de meciuri în campionatul portughez, dar nu a marcat nici un gol.

Beira Mar a retrogradat la finalul acestui sezon în liga a doua portughează, motiv pentru care jucătorii îşi caută angajamente la alte formaţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
sabben
sabben  •  28 Mai 2013, 16:46
Postat de tripp pe 27 Mai 2013, 22:00

minciuni....fsr os_ia? oa_ia ce ,,super,, tranferuri pregateste????

fc oa_ia pregateste inca un transfer, doua. La Jilava.

tripp
tripp  •  27 Mai 2013, 22:00

minciuni....fsr os_ia? oa_ia ce ,,super,, tranferuri pregateste????

alpin
alpin  •  27 Mai 2013, 20:27

Terminati cu stirile inventate! Nu veti afla ce transfera ardelenii decat DUPA ce totul e batut in cuie!!! Pierdeti vremea de pomana. Mai bine inventati niste stiri cu marile cluburi care il vor pe Chichirichi! Ca nu am mai ras demult!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează