FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ţinta Rapidului: Grandin = Boya

Elliot Grandin, Grandin, Rapid
Elliot Grandin, Grandin, Rapid

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Mijlocaşul francez achiziţionat de rapidişti e înnebunit după petreceri şi se ceartă cu antrenorii

"E superfotbalist, l-am văzut pe DVD. Are viteză şi un dribilng năucitor! Ştiu că are ceva probleme de comportament, dar îl dăm noi pe brazdă". Asta spune Nae Manea despre Elliot Grandin (22 de ani), mijlocaşul convins recent să vină la Rapid.

Despre ce probleme vorbeşte antrenorul? În Franţa, Grandin e cunoscut ca un fotbalist căruia îi place viaţa de noapte şi care intră des în conflict cu antrenorii săi. După o astfel de ceartă a fost dat afară de la Olympique Marseille. Mijlocaşul i-a reproşat violent lui Deschamps că nu-l foloseşte mai des: "Tu chiar nu vezi că eu sînt cel mai bun?". În cariera lui s-a mai contrat cu Eric Gerets, tot la OM, şi cu Franck Dumas, la Caen.

Fostul rapidist Pierre Boya a fost coleg cu Grandin în primăvara trecută, la Grenoble. "Ar fi senzaţional pentru ei! E rapid, tehnic şi foarte inteligent. Cîteodată ţine mingea prea mult, dar e genul de jucător care îţi poate cîştiga singur o partidă

"Nici eu nu mă simt prea bine aici, la Grenoble, poate revin şi eu sub formă de împrumut la Rapid. Ar fi senzaţional să joc din nou cu Grandin şi cu Bozovici"
PIERRE BOYA, fost atacant Rapid

Noutăţi din Giuleşti
- Iencsi se pregăteşte deja de unul singur la Pro Rapid. "Am fost suspendat în ultima etapă, cu Bistriţa, deci am luat vacanţă mai devreme. Multe zile de pauză nu sînt bune. Vreau să fiu în formă luni, la reunire", a zis stoperul la GSP TV.
- Buga (32 de ani) e în Grecia, unde negociază cu Skoda Xanthi (locul 11). Presa elenă susţine că el va semna azi un contract pe un an şi jumătate. Buga mai era dorit şi de Hizo la U Cluj. (Andrei Crăiţoiu)
- Fost coleg cu Grandin la Marseille, Elinton Andrade îl laudă pe francez: "Eu nu l-am prins prea mult timp, dar colegii mi-au zis că e foarte bun şi că nu trebuia să fie lăsat să plece".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  08 Ianuarie 2010, 23:47
Postat de rapilyka pe 08 Ianuarie 2010, 06:30

we fratilor mie sincer mi se rupe daca el petrece! atata timp cat vine si da totul pentru echipa si luam titlul atunci poate sa bea pana cade in fund! dak nu da totul pe teren atunci avem noi grija de el in 2 etape ii scriem toate injuraturile in franceza posibile!

:))) asa sa facem. sper sa joace... pentru ca daca merge in cluburi si e prins, cred ca va fi tinut departe de teren indiferent cat de bine joaca. Parca il vad pe Bozo cu Boya si cu asta rupand barurile :))). Live fast - Die young ;)

 •  08 Ianuarie 2010, 12:14

Asa e! Cum e vorba..........Ca asa sunt eu rapidist ,niciodata nu sunt trist.......adica nici NOAPTEA! Sa joace asta conteaza,dar in stil rapidist! Restul e treaba lui!

rapilyka
rapilyka  •  08 Ianuarie 2010, 06:30

we fratilor mie sincer mi se rupe daca el petrece! atata timp cat vine si da totul pentru echipa si luam titlul atunci poate sa bea pana cade in fund! dak nu da totul pe teren atunci avem noi grija de el in 2 etape ii scriem toate injuraturile in franceza posibile!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează